Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part One) pregled – Novi izazivač za Internet titulu

David Starr vs WALTER
Na komentatorskom mjestu je bio Internet prvak Travis Banks. Zapravo jako dobar meč. Iako je David Starr izgubio, pokupio je puno simpatija zbog ovoga meča. Do sada je uvijek bio prosječan, ali sada kada je dobio pravoga protivnika pokazao je da može puno bolje. Imao sam osjećaj kao da gledam Johnny Gargana. WALTER je odradio ovaj meč jednako dobro. Uz poneki stiff udarac s obje strane, i Starrova brzina napravili su ovaj meč jako zanimljivim. Bilo je nekoliko predobrih kickouta WALTERA, koji je na kraju i slavio. Svakako sve pohvale za ovaj meč. Poslije meča, u ring ulazi Travis Banks. Nakon staredowna s WALTERom, i kratkog naguravanja, WALTER odlazi iz ringa, te Banks podiže titulu u zrak.

Drake vs Amir Jordan
Njih dva su imali meč prije mjesec dana, u kojem je Amir Jordan slavio iako je imao povrijeđenu nogu. Ovaj meč je otpočetka krenuo loše. Odmah na početku su stavili krivi entrance video za Drakea. Početak meča je bio jako dosada jer je imao jako puno praznog hoda. Dosta izležavanja bez neke pretjerane akcije. Bilo je i dosta botcheva. Jednim udarcem Drake je raskrvario Jordana, a na kraju je krivo napravio Monkey Flip, i zamalo ozlijedio Amir Jordana koji je pao ravno na glavu. Na sreću sve je dobro završilo. Ovoga puta slavio je Drake.

Garbiel Kidd je trebao objasniti svoje postupke s Light’s Outa, kada je u Magnificet 7 briefcase meču, heel turnao nad Prince Ameenom. Kidd je došao u ring s mikrofonom i stolicom, ali ipak je odlučio ništa ne govoriti, te je samo sjedio u ringu. Onda je izašao Prince Ameen i rekao da mu oprašta, te da ga je on tako i učio. Kada god vidi priliku ne smije je propustiti. Zatim mu se čak i naklonio, ali Kidd ga je napao. Kidd ga je tukao stolicama u publici, a onda je napao i djelatnike koji su bili pored ringa. Martin Kirby je došao spasiti Prince Ameena od većih batina.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling – Road To No Regrets (Part One) pregled – Novi izazivač za Internet titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*