Defiant Wrestling Loaded #4 pregled – Novi Internet prvak

Show otvara Joe Hendry, te govori kako će odraditi još jedan PPV za Defiant prije nego li se upusti u MMA vode, jer smatra da im barem toliko duguje. On i Primate će se na Unstoppableu boriti protiv Gabriel Kidda i Rory Coyla.

Micky Mann vs Nathan Cruz

Nathan Cruz odrađuje fantastičnu ulogu heela. Tako je bilo i u ovome meču. Nathan je dominirao početkom meča, pa se Micky pokušavao vratiti u meč, ali na kraju bezuspješno, jer Nathan ga uspijeva savladati s Codebreakerom. Kratki meč, i solidna uspostava Nathanove dominacije.

Nathan Cruz

General Ameen je ugostio u svoj ured Chris Brookesa, koji je tražio te na kraju i dobio meč za tag team titule, sa svojim partnerom Kid Lykosom. To je drugi najavljeni meč za Unstoppable, CCK vs Aussie Open. Nakon Brookesa u ured ulaze SCC, te i oni traže meč za titule, ali Ameen ih stavlja u Tag Team Invitational meč. Ako pobjede za sada ne poznati tag team, dobivaju šansu za tag team titule.

Drake (with Chief Deputy Dunne, & Los Federales Santos Jr.) vs Jimmy Havoc – Defiant Hardcore Championship

Ovo je bio neki polu comedy polu hardcore meč, u kojem je Jimmy Havoc pokušavao biti u prednosti s razno raznim objektima, međutim Drakeu su u pomoć stalno priskakali Chief Deputy Dunne i Los Federales Santos Jr.. Taman kada su No Fun Police imali Jimmy Havoca u šaci, čuje se ulazna pjesma od Mark Haskinsa, ali izlazi Vickie Haskins. Mark Haskins im dolazi s leđa i napada ih žičanom bejzbol palicom te otprilike izjednačava snage. Nakon toga Jimmy Havoc ima dva fantastična kickouta, i baca Drakea kroz stol za pobjedu. Nakon meča Los Federales Santos Jr. je gurnuo Vickie Haskins na Jimmy Havoca, gdje je ponovno izbila verbalna svađa između njih troje. Čak su se Jimmy Havoc i Mark Haskins ponovno potukli, a Vickie ih je razdvajala.

Rory Coyle vs Visage

Još jedan kratak, ali ovoga puta i loš meč. Cilj je ovdje bio da se izgradi Rory Coylea, kako bi ušao u Unstopplable sa što većim momentumom. Visage je također svoju ulogu odradio poprilično loše. Rory Coyle uzima pobjedu tako što je udario Visagea VHS kazetom dok sudac nije gledao. Rory je nakon meča uzeo mikrofon i rekao da on nikome ne duguje objašnjenje, za ono što je učinio Primateu, a potom je na Visagea istresao vreću punu VHS kazeta.

WALTER vs Martin Kirby – Defiant Internet Championship

Martin Kirby je izašao umotan u foliju. WALTER je imao blagu prednost tijekom čitavoga meča, uz nekoliko fantastičnih chopova. Solidna kemija između njih dvojice tijekom čitavoga meča. Pred kraj Martin Kirby je unijeo stolicu u ring, a WATLER mu ju je oduzeo. Nakon toga sudac uzima WALTERU stolicu, a Kirby ga udara Internet titulom, te odmah ide na pin i postaje novi Defiant Internet prvak.

Martin Kirby novi Defiant Internet prvak

Be the first to comment on "Defiant Wrestling Loaded #4 pregled – Novi Internet prvak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*