Defiant Wrestling Loaded #3 pregled – Dobrodošao natrag, Primate

Početak showa obilježavaju Bea Priestley i General Manager Prince Ameen. Prince Ameen joj nudi revanš za titulu na narednom PPV-u Unstoppableu, ali ona je poderala ugovor, i zatražila meč protiv Lane Austin.

Za idući segment se selimo u ring, gdje se nalazi Joe Hendry i održava promo. Joe Hendry je rekao kako odlazi iz svijeta wrestlinga, te kako će započeti MMA karijeru. U svom promou je spomenuo i CM Punka, te je ostavio svoju majicu na sredini ringa, i uz gromoglasan pljesak otišao u backstage.


South Coast Connection vs Benji & Leon Mercer

Benji je počeo dobivati odlične reakcije, ali naravno u ovome meču riječ je o Kelly Sixxu i Ashley Dunneu. Meč je bio produženi squash, što je zapravo ispalo loše, jer su hypeali povratak SCC-a u Defiant. Trebao je biti instant squash.

David Starr dolazi u ured Prince Ameena, i traži od njega meč za Defiant Wrestling titulu. Prince Ameen mu govori da ju nije zaslužio, ali da će mu dati priliku dokazati se. Naime, David Starr mora pobijediti ili barem biti blizu pobjede u svom sljedećem meču, i dobiti će priliku. Taj meč će biti 5. siječnja protiv Pac-a!


No Fun Dunne vs Mark Haskins

No Fun Dunne je izašao sa Santosom i Drakeom, a Haskins s Jimmy Havocom i Vicki Haskins. Meč nije trajao dugo, ali se vidjela blaga prednost Mark Haskinsa. Nakon par solidnih poteza, Santos udara tacnom Jimmy Havoca, i tacnu predaje Vicki Haskins. Jimmy to nije vidjeo i počeo se svađati s njom. Mark Haskins je pokušao smiriti strasti, ali ga No Fun Dunne pobjeđuje sa Small Packageom. Nakon meča Anti Fun Police su otišli iz ringa, a Jimmy Havoc i Mark Haskins su započeli fizički obračun, ali na kraju su smirili tenzije.


Conor Renshaw vs Rampage

Connor je novi debitant, ali ni on nije dobro prošao protiv prvaka. Još jedan kratki squash. Rampage je lagano zacementirao svoje mjesto na vrhu Defianta.


Gabriel Kidd vs Primate

Od kako je turnao heel nad Prince Ameenom, Gabriel Kidd je najomraženiji hrvač u Defiant Wrestlingu. S druge strane imamo čovjeka koji je prije par mjeseci najavio prekid karijere, ali evo sada se vraća u ring bolji nego ikada. Meč sam po sebi i nije bio nešto poseban. Dosta je bilo praznog prostora između većih spotova, i dosta su bili ne aktivni. Bilo je nekoliko solidnih poteza, te su na kraju stvari malo eskalirale, pa je Gabriel Kidd odradio nekoliko chairs shotova. Kidd stoji nad Primateom i ponizuje ga, a onda se čuje ulazna pjesma od Rory Coylea, te on ulazi u ring. Izgledalo je kako je Rory došao spasiti Primatea, ali odjednom se okreće prema njemu i udara ga. Rory ostavlja Primateu VCR kazetu na kojoj piše “Sjeti se dvorišta”. Kidd i Rory napadaju Primatea, a onda u ring dolazi Joe Hendry i spašava Primatea.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling Loaded #3 pregled – Dobrodošao natrag, Primate"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*