Defiant Wrestling Loaded #2 pregled – Izazovi, kontroverze i novi prvak

Ovaj show otvorili smo jednim promom. Kako je prijašnji GM Defiant Wrestlinga, dobio zeleno svijetlo za povratak u ring, Defiant je bio primoran naći novoga GM-a. Tu poziciju je zauzeo Prince Ameen.

Martin Kirby vs Benji

Kirby je prije meča uzeo mikrofon, i počeo pričati o svom protivniku, o novom GM-u,  a nastavio je priču dok je meč trajao. Vrlo kratki squash Martina, i lagana pobjeda. Nakon meča je rekao da je jako razočaran u fanove, jer više poštuju ljude poput Joe Hendrya i WALTERA, nego njega. Tada je izašao WALTER, te ga je Kirby ošamario, a WALTER mu vratio chopom.

Slijedi backstage segment u kojem Omari daje intervju, gdje priča o prošlotjednom porazu, i kako će se vratiti još bolji. Tijekom intervjua Nathan Cruz ga je napao i pokazao ne poštovanje.

Najavljen meč za sljedeći tjedan Primate vs Gabriel Kidd, a za dva tjedna Martin Kirby vs WALTER.


CCK (Chris Brookes & Jonathan Gresham) vs Aussie Open – Defiant Wrestling Tag Team Championship

Publika je vidno bila na strani prvaka, Aussie Opena. Fantastičan Comedy meč, gdje su se većinom oslanjali na Greshamovu visinu protiv Fletcherove. Pred sami kraj meča postali su izjednačeni, a onda je uslijedila kontroverzna završnica. Naime, Greshamova ramena su bila na podu, ali isto tako su bila i Fletcherova. Sudac je odlučio da se meč nastavlja dalje, a onda par trenutka kasnije Davies radi odličan Sit-out Piledriver na Greshamu, te Aussie Open ostaju Defiant Wrestling Tag Team prvaci.

CCK vs Aussie Open

Martin Kirby dolazi u ured novog GM-a Prince Ameena, i pokušava na sve načine izbjeći meč s WALTEROM, ali Ameen ga ucjenjuje otkazom.


Anti-Fun Police (Chief Deputy Dunne, Deputy Drake & Los Federales Santos Jr.) vs Visage, Mickey Mann & Man Like Dereiss

Visage, Mickey Mann i Man Like Dereiss su debitanti u Defiant Wrestlingu, i poslužili su samo za jedan kratki squash. Anti-Fun Police su ovo s lakoćom dobili, i sada se okreću novom izazovu. Nakon meča Dunne je prozvao Mark Haskinsa i Jimmy Havoca.

David Starr je održao promo u kojem je izazvao Rampage-a da stavi svoju Defiant titulu na liniju. Rampage je to odbio i rekao da prvo mora taj meč zaslužiti, na što mu je David Starr obećao da će učiniti sve kako bio dobio priliku za titulu.


Bea Priestley vs Millie McKenzie vs Kay Lee Ray vs Lana Austin vs Little Miss Roxxy vs Kanji – Defiant Wrestling Women’s Championship

Ovo je bio Gauntlet match za žensku titulu. Meč zu započele prvakinja Bea Priestley i bivša prvakinja Millie McKenzie. Sporo su gradile meč, s dosta chain wrestlinga, ali kada je ušla Kay Lee Ray u meč, meč je poprimio dosta svježine. Sve tri su se naizmjenično tukle. Dosta zabavan dio meča, a onda ulazi Lana Austin. Lana je ponijela stolicu sa sobom, te pored ringa stajala i gledala kako se meč odvija. Nakon toga, Millie jednim Spearom eliminira Kay Lee Ray. Lana Austin baca stolicu na Millie McKenzie, a onda ulazi Little Miss Roxxy i tjera McKenzie na predaju. Lana Austin opet bježi iz ringa, i dopušta Bea i Roxxy da nastave s mečom. Bea s lakoćom eliminira Roxxy, a onda Lana udara Beu s titulom, te ju ekspresno eliminira. Kako je mislila da je osvojila titulu, Lana počinje slaviti, ali onda se pojavljuje Kanji. Kanji je prošli tjedan pobijedila Gemini i osigurala si mjesto u ovome meču. Uz nekoliko atraktivnih poteza, Kanji dolazi do pobjede nakon što je napravila Moonsault. Tako Kanji postaje nova Defiant Wrestling Women’s prvakinja.

Kanji nova Defiant Women’s prvakinja

Be the first to comment on "Defiant Wrestling Loaded #2 pregled – Izazovi, kontroverze i novi prvak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*