Defiant Wrestling Loaded #1 pregled – Novi početak

Nakon više od pola godine Defiant Wrestling nam se vraća s besplatnim YouTube epizodama, svake nedjelje u 21 sat. U povratničkoj epizodi, imali smo četiri meča.

Chris Ridgeway vs El Phantasmo vs WALTER – Defiant Wrestling Internet Championship

Na početku meča El Phantasmo i Chris Ridgeway su surađivali kako bi izbacili WALTERA iz ringa, što im na kraju i uspijeva. WALTER je bio dominantniji na početku meča, ali nije mogao protiv dvojice. Sredina je bila prekretnica, jer su se El Phantasmo i Chris Ridgeway počeli međusobno sukobljavati, i WALTERU nije trebalo puno da stavi Ridgewaya u Coquianu Clutch. WALTER ostaje Internet prvak.

Kanji vs Gemini

Nove cure na Defiantovom rosteru, te im je objema ovo debitantski nastup. Za 2-3 minute koje su dobile, obje su bile otprilike podjednake, a pobjedu je uzela Kanji s Moonsaultom.

Kanji slavi pobjedu

Omari vs Lucky Kid

Dečki su započeli malo sporije, da bi već sredinom meča bili u petoj brzini. Nekoliko vrlo dobrih highflying spotova, i pokoja dobra kontra, ali ništa više od toga. Omari je možda imao blagu prednost tijekom čitavoga meča, ali Lucky Kid ipak uspijeva staviti Omaria u ne zgodnu poziciju, i pobjeđuje ga s Crossfaceom.

David Starr & Rampage vs Bad Bones & Nathan Cruz

Ovo je bio main event. Rampage i David Starr su imali dosta nesuglasica tijekom meča. Meč se dosta brzo odvijao, te je imao jako puno tagova. Bad Bones i Rampage su imali više ofenzivnih poteza od Cruza i Starra, ali Cruz i Starr su bolje sellali udarce. Sve u svemu solidan main event, a pobjedu su uzeli Starr i Rampage, nakon fantastične završnice. Naime, Starr je spustio Bad Bonesov vrat na koljeno, i tako uzeo pobjedu za svoj tim. Nakon meča David Starr uzima Rampageov pojas Defiant prvaka, ali mu ga uz podmukli smiješak i vraća. Rampage ga udara, te napušta ring.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling Loaded #1 pregled – Novi početak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*