Defiant Wrestling #9 pregled – Posljednja stanica na putu prema Chain Reactionu

Prije showa, Billy Wood govori kako je Ridgeway na prevaru izgubio meč za Defiant Hardcore titulu, pa najavljuje tag team meč, za Defiant Tag Team titule. Chris Ridgeway i Mark Haskins protiv Jimmy Havoca i Primatea.

Jimmy Havoc vs Primate – Defiant Wrestling Hardcore Championship
Na samome početku Jimmy Havoc je imao poklon za Primatea. Dao mu je jednu vrećicu, ali dok je Primate gledao u vrećicu, Havoc mu je prislonio klamericu na glavu. Havoc uzima vrećicu, i iz nje ispušta pribadače. Jako dobar početak meča. Primate radi Jimmy Havocu German Suplex na njih. Izlaze iz ringa, i oko ringa imaju nekoliko jako dobrih spotova s oružjima. U ovome djelu meča su bili jako izjednačeni. Primate koristi ribež, te tako Jimmy Havoc počinje krvariti. Obojica ulaze u ring, a Primate radi Spear. Ne dovoljno za pobjedu. Prvo Jimmy Havoc pada na već postavljeni stol, a onda Jimmy Havoc radi Death Valley Driver na drugi stol. Nakon toga Jimmy Havoc baca Primatea na pribadače, a onda radi Acid Rainmaker, i postaje novi Hardcore prvak. Nakon meča su se i zagrlili, jer poslije moraju braniti Tag Team titule, što je IPW-u bio i plan.

 

Rampage, Amir Jordan & Mihai vs Zack Gibson, Drake & Alex Gracie
Nakon što je Rampageov tim izašao, dolazi Zack Gibson. Ima solidan promo, u kojem kaže da njegovi treneri nisu mogli stići na vrijeme, ali on je našao zamjenu. Alex Gracie i Drake napadaju Rampageov tim s leđa i izbija brawl. Rampage i Amir izvlače deblji kraj, te Mihai ostaje sam protiv trojice. Alex Gracie započinje meč, i stvara prednost. Isto tako Zack Gibson i Drake rade, ali Mihai uspijeva dati hot tag Amir Jordanu, i Amir vraća meč u svoju korist. Amir Jordan radi fenomenalan Neckbreaker. Opet sva trojica napadaju Amira, ali ne zadugo jer Amir Jordan daje još jedan hot tag Rampageu, i on stvara ogromnu prednost. Gracie i Drake su pokušali ponovno double tag team potezima stvoriti prednost, ali Rampage sve kontrira, te radi Sit-out Piledriver na Drakeu, i pobjeđuje.

IPW roster je imao kratak promo o Chain Reaction iPPV-u, u kojem najavljuju svoju pobjedu nad Defiantom, te nastavak vladavine u kompaniji.

 

Gabriel Kidd & Prince Ameen vs William Eaver & Liam Slater
Prije meča, William Eaver je najavio stipulaciju za ovaj meč. Ako Kidd i Ameen pobjede, Ameen više nije član Congregationa, ali ako William Eaver i Liam Slater pobjede, Gabriel Kidd će se isto morati pridružiti Congregationu. Izlaze Kidd i Ameen, ali Ameen je još uvijek hipnotiziran, i vjeran Congregationu. Meč započinju Prince Ameen i William Eater, ali Prince Ameen odmah liježe na pod i William Eater ide na pin, međutim Gabriel Kidd ulazi i prekida ga. Gabriel Kidd dominira nad Slaterom, i želi dati tag Prince Ameenu, ali Ameen samo stoji na apronu, te Slater prelazi u prednost. Odlično Prince Ameen igra ovu ulogu. Liam Slater vuče Kidda do kuta, i traži od Ameena da uđe. Ameen ulazi i William Eater mu sklapa ruke, ali Prince Ameen dolazi sebi, i gura ga. Prince Ameen se penje na kut i radi Elbow Drop na Slatera. Ameen i Kidd pobjeđuju. Par sekundi kasnije, arena se zamračila. Kada su se svijetla vratila Jurn Simmons je stajao iza Ameena i Kidda, te ih je napao. William Eater uzima mikrofon, koji ne radi, ali ipak najavljuje meč između Jurn Simmonsa i Gabriel Kidda na Chain Reaction iPPV-u.

Adam Wilbourne je ovoga puta dobio Millie McKenzie za intervju. Adam ju je pitao o njenom velikom meču na Chain Reaction iPPV-u, a ona je odgovorila da ju je Kay Lee Ray podcijenila, te da će dati sve od sebe da osvoji Defiant Wrestling Women’s titulu.

 

Joe Hendry je došao u ring s mikrofonom, i tražio je da Travis Banks izađe. Nakon što je Travis izašao, Hendry ga je optužio za onaj kukavički napad od prije par tjedana, i rekao je da sada ima zabranu prilaska Travis Banksa. Joe Hendy mu je rekao da će završiti u zatvoru ako ga napadne, ali usprkos tomu Travis je par puta dolazio do ringa. Ipak su ga sudci ispratili u backstage, i nije došlo do fizičkog kontakta.

Mark Haskins & Chris Ridgeway vs Primate & Jimmy Havoc – Defiant Wrestling Tag Team Championship
Prvo su izašli Haskins i Ridgeway, a onda je Jimmy Havoc do ringa došao sa sjekirom. Ostatak IPW rostera izlazi i napada Havoca i Primatea, koji su već dosta oslabljeni od njihovog međusobnog meča s početka showa. Još jedna vrlo pametna heel odluka IPW-a. Jimmy Havoc skuplja snage i dva puta dolazi blizu pobjede, ali Damian Dunne oba dva puta ometa sudce i izbacuje ih iz ringa. IPW ima apsolutnu kontrolu u ringu. Martin Kirby, Joe Coffey, BT Gun dolaze u ring, i napadaju IPW roster koji bježi prema rampi. Havoc i Primate ostaju prvaci, zasad. Fantastičan build za meč na Chain Reaction iPPV-u.

 

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #9 pregled – Posljednja stanica na putu prema Chain Reactionu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*