Defiant Wrestling #8 pregled – Rat između Rampagea i Gibsona se nastavlja

Martin Kirby izlazi pred publiku, i traži meč s Austin Ariesom za Defiant Wrestling titulu. Iz backstagea dolaze Robert Sharpe i Chief Deputy Dunne, s vlasnikom IPW-a, Billy Woodom. Billy kaže kako je on izgubio protiv Mark Haskinsa, i da nema više što tražiti u Defiant Wrestlingu, i da napusti arenu. Martin Kirby to odbija, pa u ring dolaze Robert Sharpe i Chief Deputy Dunne, da mu pokažu izlazi iz arene. Na kraju Robert Sharpe i Chief Deputy Dunne izvlače deblji kraj, a Martin Kirby ide prema Billy Woodu, koji bježi natrag u backstage.

 

Veda Scott vs Little Miss Roxxy vs Kay Lee Ray – Defiant Women’s Championship

Dosta kratak meč, ali jako puno botcheva. Veda Scott i Little Miss Roxxy su se udružile, i zajedno napale Kay Lee Ray, ali ipak je Kay Lee Ray uspjela kontrirati objema, i pinovati obje u isto vrijeme. Kay Lee Ray je obranila titulu.

 

 

Dobili smo još jedan zanimljiv intervju Adam Wilbourna i Zack Gibsona. Na pitanje zašto je odbio 1 na 1 meč s Rampageom, Zack Gibson je poludio i rekao da želi 3 na 3 meč. Dva Rampageova najbolja trenera i on, protiv Zack Gibsona i njegova dva najbolja trenera. Ako Rampageov tim dobije, Zack Gibson će pristati na meč s njime, ali ako Gibsonov tim dobije bit će 3 na 1 handicap meč.

Hunter Brothers vs South Coast Connection

Ovo je bio revanš od prije pet tjedana, kada su Hunter Brothersi slavili. Meč je bio dosta sličan njihovom prethodnome. Oba tima su pokazali nekoliko vrlo dobrih tag team poteza. Meč je bio izjednačen gotovo cijelo vrijeme. Kada su Kelly Sixx i Ashley Dunne bili pred pobjedom, Lee Hunter je kontrirao u Small Package, i tako odnio još jednu pobjedu na stranu svoga tima.

Aussie Open vs BT Gun & Joe Coffey

Meč jako sličan prošlome, uz malenu prednost Coffeya i BT Guna. Konstantna akcija, uz nekoliko dobrih kontri. Sama završnica meča je bila jako dobro odrađena. BT Gun i Joe Coffey su uzeli pobjedu.

 

Gabriel Kidd vs Austin Aries – Defiant Championship

Krenuli su s chain i mat wrestlingom, u kojem je dominantniji bio Austin Aries. Gabriel Kidd je imao dva puta malu prednost, ali Austin Aries je bio bolji, i uspio oba dva puta brzo nadoknaditi zaostatak. Gabriel Kidd je imao i jedan near fall, ali Austin Aries je uspio kickoutati, a par trenutaka kasnije je pobijedio s Last Chancery, i tako obranio titulu. Nakon meča Austin Aries podiže Gabriel Kidda i pruža mu ruku.

 

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #8 pregled – Rat između Rampagea i Gibsona se nastavlja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*