Defiant Wrestling #7 pregled – Internet titula na liniji

Epizoda započinje tako što smo dobili prošlotjedni backstage segment nakon show-a. Mark Haskins je još uzbuđen što je pobjedio Martin Kirbyja, i što sada IPW ima kontrolu nad Defiant Wrestlingom.

Vlasnik i booker IPW-a, Billy Wood, dolazi do ringa uz Robert Sharpea i Chief Deputy Dunnea. Billy Wood uzima mikrofon i kaže da sada IPW kontrolira Defiant Wrestling, i tako će biti sve do Chain Reaction PPV-a. A kako bi on volio da se ta kontrola nastavi, najavio je 5 vs 5 meč, između IPW i Defiant rostera. Isto tako je najavio i obranu Defiant Wrestling naslova kojega drži Austin Aries, protiv Gabriel Kidda. Taj meč će se održati sljedeći tjedan.

El Ligero & David Starr vs CCK
CCK kreću vrlo dobro s blagom dominacijom, ali David Starr hvata ne spremnog Chris Brookesa, i polagano počinje njihova prednost. Kako bi povećali svoju prednost, Starr i Ligero rade dosta dirty poteza. Bio je jedan pomalo smješan segment u sredini meča, nakon kojega Chris Brookes daje hot tag Travis Banksu. Travis Banks započinje serijom nožnih udaraca, a onda par trenutaka kasnije, radi Cannonball na obojicu. Travis Banks se izmiče udarcu David Starra, i radi Suicide Dive na El Ligeru, a onda David Starr promašuje Banksa, te i on udara El Ligera. U ovome meču, nekoliko puta su se El Ligero i David Starr slučajno udarili.

Ulazi Chris Brookes i ima dominaciju nad obojicom. Uz pomoć David Starra, El Ligero uspijeva napraviti Canadian Destroyer, ali Travis Banks spriječava pin. Travis Banks baca El Ligera na Chris Brookesovo koljeno, ali El Ligero uspijeva naći snage i kickout-a. El Ligero radi Neckbreaker, a David Starr Clothesline, te ide na pin. Tako pobjeđuju Chris Brookesa i Travis Banksa. Na komentatorskom mjestu Joe Hendry ismijava Travis Banksa, koji dolazi do Hendrya i napada ga. Chris Brookes ga smiruje i njih dva odlaze.

Adam Wilbourn u backstageu ima intervju s Zack Gibsonom. Zack Gibson govori kako ne žali ni malo, za ono što je napravio prošli tjedan, i još je navodno taj Rampageov trener zatražio meč protiv Gibsona večeras.

 

Xia Brookside vs Millie McKenzie
Meč je bio za Nr. 1 contendera, za Defiant Wrestling Women’s titulu, koju trenutno drži Kay Lee Ray. U vrlo kratkom meču bile su dosta izjednačene. Počele su s dosta chain wrestlinga. U jednom trenutku Millie radi svoj poznati German Suplex, a zatim Neckbreaker. Millie ide na pin, i uspjeva popjediti. Millie McKenzie je nova izazivačica za titulu, ali ipak nije sve tako jednostavno. Svoj povratak u Defiant Wrestling radi Bea Priestley. Bea kaže da je bila dva mjeseca u Japanskom Stardomu, imala mečeve, turnire, i sada se vratila da uzme ono što je njeno, te izazvala Millie na meč. Millie je pristala.

 

Millie McKenzie vs Bea Priestley
Millie kreće agresivno, odmah s tri German Suplexa. Bea dolazi u blagu prednost i ide na polugu, ali Millie McKenzie se hvata za uže i prekida pin. Cure su počele ubrzavati malo meč, i Millie pogađa Spear te ide na pin, ali Priestley kickout-a. Bea i Millie završavaju na kutu, a Bea radi Cheeky Nando’s Kick, te je htjela napraviti Double Foot Stomp, ali Millie kontrira. Millie McKenzie pobjeđuje s Canadian Destroyerom.

Mihai vs Zack Gibson
Prije meča Zack Gibson je iznerviran što je Mihai tražio meč, i misli kako je to gubljenje vremena. Mihai je se već počeo vraćati prema backstageu, ali ipak je odlučio da želi ovaj meč. Kada je Mihai uzeo mikrofon, Zack Gibosn ga je napao, i meč je počeo. Još jedan jako kratak meč. Ovoga puta squash Gibsona nad Rampageovim trenerom. Mihai je i imao jednu priliku, ali nažalost nije ju iskoristio. Zack Gibson je pobjedio s Shankly Gates polugom.

Imali smo kratki promo Prince Ameena i William Eatera, u kojem Prince Ameen kaže kako će mu biti drago, proširiti riječ i izgraditi posve novi svijet.

 

Zack Sabre Jr. vs Mike Baily – Defiant Internet Championship
Na početku meča niti jedan nije radio neke veće poteze, već su lagano ušli u meč, s velikom dozom opreza. Dosta kontri na udarce, i jako puno chain wrestlinga. Nakon par minuta imali su jednu fantastičnu izmjenu nožnih udaraca, kao i kontre na istu. Sredinu meča je držao Zack Sabre Jr. sa svojim polugama na Mike Bailyevoj nozi, koju je do nedavno imao ozlijeđenu. Nakon nekoliko izmjena pokušaja pinova, i ZSJ-ove kimure, Mike Baily radi Double Knee Stomp. Mike Bailey gura Zack Sabre Jr. van ringa, a onda radi Springboard Moonsault van ringa. Par trenutaka kasnije Mike Baily se penje na kut, i radi Shoting Star Knee Drop. Ide na pin, ali Zack kickout-a. Sami kraj meča kontrolirao je Mike Bailey sa svojim Kick-ovima, ali jedan od tih Kick-ova Zack Sabre Jr. je kontrirao u Single Leg Boston Crab. Iako Mike Bailey nije tapkao, sudac je označio kraj meča, i Zack Sabre Jr. je obranio titulu.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #7 pregled – Internet titula na liniji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*