Defiant Wrestling #6 pregled – Bitka za prijestolje

Prije show-a, Billy Wood (vlasnik IPW-a) je imao pomalo loš promo, u kojem je izazvao Martin Kirby-a na meč protiv Mark Haskins-a. Ako Martin Kirby pobjedi, ima zagarantiran meč za Defiant Wrestling titulu protiv Austin Aries-a, ali ako izgubi IPW će imati kontrolu nad Defiant Wrestling-om, sve do Chain Reaction PPV-a.

Alex Gracie vs Rampage Brown
Alex Gracie je na početku meča bježao od Rampage-a, i izbjegavao ga. Čak se pokušao i sakriti, ali Rampage mu se prišuljao s leđa i napao ga. Rampage je bio u prednosti veći dio meča. Rampage je pokušao napraviti Piledriver na apron, ali Alex Gracie je sjajno reagirao, te uspio se izmaknuti na vrijeme.

Nakon ovoga prednost je malo povratio Alex Gracie, ali ne zadugo jer je već par trenutaka poslije, Rampage napravio nekoliko Body Slam-ova. Alex Gracie ga je pljunuo, a Rampage je posegnuo za nunčakama. Dok ga je sudac pokušao spriječiti da upotrijebi nunčake, Alex Gracie radi Low Blow, i ide na pin, ali Rampage kickout-a. Par trenutaka poslije Rampage pobjeđuje sa Sit-out Piledriver-om.

Nakon meča na ekranu se pojavljuje Zack Gibson. Na podu pored njega leži, jedan od Rampage-ovih trenera, a Zack Gibson govori ako će se Rampage gurati nos u tuđe stvari, Zack će vratiti istom mjerom. Rampage trči prema backstage-u.

Aussie Open (with Robert Sharp & Chief Deputy Dunne) vs Jimmy Havoc & Primate

Odmah na početku Robert Sharp i Chief Deputy Dunne, pokušali su napasti Primate-a i Jimmy Havoc-a, ali nisu uspjeli. Meč je krenuo odmah agresivno, i nije puno prošlo a već su se krenuli tući stolicama. Iako nije bio najavljen, sada smo saznali da je ovo No DQ meč. Ovaj prvi dio meča su proveli van ringa, a u međuvremenu Jimmy Havoc je izvadio stol i ljestve, koje su bile ispod ringa.

Primate se vraća u ring i radi Suicide Dive na tri člana IPW-a, a za to vrijeme Jimmy Havoc radi Canadian Destroyer, a onda ide na pin, ali Chief Deputy Dunne povlači sudca za nogu, i tako prekida pin. Primate uzima stolicu, i greškom udara Jimmy Havoc-a. Aussie Open radi Fidget Spinner na Primate-u, i zatim i na Jimmy Havoc-u. Mark Davies pinuje Havoc-a za pobjedu. Nakon meča Primate se ispričao Jimmy Havoc-u za onaj udarac stolicom, ali Jimmy ga je odgurnuo. Nakon par izmijenjenih riječi, ipak su se zagrlili i napustili arenu.

Zack Gibson je do ringa dovukao Rampage-ovog trenera, koji se ne može ustati od boli. Zack Gibson uzima mikrofon i kaže da on nije izabrao Rampage-a, nego je Rampage izabrao njega. Zack kaže da je Rampage samo još jedan od wrestlera, i da nikada neće biti najbolji. Isto tako kaže da on ima i boljega trenera, te da će Rampage-ovog naučiti jednu besplatnu lekciju, i stavlja ga u Shankly Gates. U arenu se vraća Rampage, te Zack Gibson bježi iz ringa prema backstage-u.

U razgovoru Joe Coffey-a i Martin Kirby-a, Kirby je rekao da ga ne zanima feud između IPW-a i Defiant Wrestling-a. Njega samo zanima meč za titulu protiv Austin Aries-a.

Joe Coffey & Travis Banks vs The Prestige

Čim su izašli Coffey i Banks, Hendry i El Ligero su došli na stage, i počeli su se tući. Travis Banks je ušao u ring, izbacio El Ligera i napravio Suicide Dive. Nakon nekog vremena Joe Hendry i El Ligero stvaraju prednost, i Joe Hendry radi Ankle Lock na Joe Coffey-u, koji to kontrira u Boston Crab, ali El Ligero sprječava stvar.

Joe Hendry ima poduži Control segment, ali daje tag El Ligeru koji gubi prednost, i meč postaje izjednačen. Travis Banks dobiva hot tag, i napada obojicu, a El Ligero slučajno udara Superkick Joe Hendry-u, a onda i slučajno radi Cannonball na Hendry-u. Na kraju Hendry završava u Travis Banks-ovom Lion Clash-u, a El Ligero tapka na Joe Coffey-ev Boston Crab.

Mark Haskins vs Martin Kirby

Za vrijeme Martin Kirby-evog ulaska, Mark Haskins ga je odmah napao. Nisu dugo bili u ringu, jer su odmah izašli iz njega. Mark Haskins završava u publici, a Martin Kirby radi Planchu preko zaštitne ograde. Nekoliko fantastičnih poteza Mark Haskins-a u sredini meča. Dosta izjednačen meč. Mark Haskins je imao dva predobra Armbar-a pri kraju meča, ali iz oba se izvukao Martin Kirby. Kirby izbacuje Haskins-a iz ringa, radi Suicide Dive a onda i Axe Kick.

Haskins bježi iz ringa i uzima stolicu. Haskins gleda prema ringu, ali onda iznenada udara komentatora James R. Kennedy-a. Martin Kirby je došao vidjeti kako je James R. Kennedy, ali je dobio Suicide Dive od Haskins-a, a onda i Death Valley Driver na apron. Mark Haskins ide na pin, ali Martin Kirby kickout-a. Mark Haskins radi Sharpshooter na Martin Kirby-u, te ovaj ostaje bez svijesti, i tako sudac proglašava pobjednika meča, Mark Haskins-a.

Nakon meča IPW roster dolazi u ring, i čestitaju Mark Haskins-u, a s njima je bio i Defiant Wrestling prvak Austin Aries.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #6 pregled – Bitka za prijestolje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*