Defiant Wrestling #12 pregled – Komplikacije u tag diviziji

Prvo smo dobili segment s prošloga tjedna. Nakon prošlotjednoga showa, Stu Bennet se na hodniku sastaje s Austin Ariesom. Stu Benntet mu govori da će morati braniti titulu na “No Regrets” PPV-u. Protivnik je još uvijek nepoznat.

No Fun Dunn vs Prince Ameen
Defiant Wrestling je sada promijenio ime Damian Dunnu, u No Fun Dunn. Ovaj meč je bio kvalifikacijski za Magnificent 7 briefcase. Prince Ameen i No Fun Dunn su ovaj meč bazirali na komediji. Nije baš dugo trajao, a obojica su bili izjednačeni. Za vrijeme No Fun Dunnove prednosti, na stage dolazi Martin Kirby u dječjem autiću. Obišao je krug oko ringa, i odvratio pozornost No Fun Dunnu. Prince Ameen je to iskoristio i pobijedio na Roll-up.

Zack Gibson vidno ljut, ulazi u ured Stu Benneta, i diže galamu. Zack je razočaran sudcima, jer je prošlog tjedna izgubio na “ne fer” način. Stu Bennet mu je rekao da ga više ne želi čuti, te da je to jedini uvjet koji Gibson treba ispuniti, da bi ga Stu ponovno stavio u turnir. Zack ne progovara ni jednu riječ, te odlazi.

Drake vs Amir Jordan
Prije samoga meča, Amir Jordan je plesao uz svoju ulaznu muziku, što je jako naljutilo Drake koji ga je i napao, ali bezuspješno. Amir Jordan je u jednom trenutku skočio s kuta, ali krivo je se dočekao, pa je malo povrijedio nogu. Drake je tu iskoristio prednost, i odradio je odličan posao na Jordanovoj nozi, međutim Jordan nije baš uvjerljivo sellao. Drake je bio sve vrijeme u prednosti, ali jedan napad je Amir uspješno kontrirao, napravio pin, dignuo noge na gornje uže, te pobijedio.

Gabriel Kidd vs Jurn Simmons vs Zack Gibson
Čim je ušao u ring, Zack Gibson je zatražio mikrofon. Time je prekršio dogovor sa Stu Bennetom. Ovoga puta ga je Kidd napao i tako prekinuo promo. Zack je ostao ležati na sred ringa, a Kidd i Simmons su meč prenijeli van ringa. Kada je Zack Gibson došao sebi, meč je postao malo zanimljiviji. Sva trojica su bili dosta izjednačeni, i nitko nije prelazio u veću dominaciju. Gabriel Kidd je napravio neku verziju Tombstonea, i uspio je pinati Jurn Simmonsa za pobjedu.

Joe Hendry je održao svoj drugi “The Joe Hendry Show”. Ovoga puta mu je gost bio Rampage. Nakon što je Joe postavio nekoliko pitanja, na koja je sam odgovorio, Rampageu je prekipjelo pokušao je napraviti Sit-out Piledriver, ali El Ligero spašava Hendrya. Rampage hvata El Ligera i njemu radi Sit-out Piledriver, a onda Hendry ulazi u ring, radi Rampageu Low Blow, te ponovno bježi iz ringa.

Primate & Jimmy Havoc vs Aussie Open – Defiant Tag Team Championship
Jimmy Havoc je u ring ušao sa stolicom, i udario je Primatea! Zatim je uzeo mikrofon, i rekao je da ne želi da Primate skuplja bodove na račun njegovoga imena. Jimmy Havoc je legao na pod i Kyle Fletcher ga je pinovao za pobjedu, i osvajanje titula. Dok su Aussie Open slavili, s leđa ih je napao Mark Haskins. Njemu se pridružio Jimmy Havoc, i rekao je da će radije biti u tag teamu s nekim kome vjeruje. Havoc i Haskins su u otvorenom lovu na Defiant Tag Team titule.

U ured Stu Benneta dolaze Joe Coffey i BT Gun, te predlažu Bennetu da ih stave u meč za Defiant Tag Team titule na Lights Out PPV-u. Bennetu se ta ideja svidjela, i najavio je Triple Threat Tag Team meč između Aussie Opena, Havoc/Haskins i Coffey/BT Gun.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #12 pregled – Komplikacije u tag diviziji"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*