Defiant Wrestling #10 pregled – Defiant Wrestling ili IPW?

Prije samoga početka showa dobili smo kratke highlightse s prošlotjednog Chain Reaction PPV-a. Zack Gibson je bio bolji od Rampagea, Millie McKenzie je postala nova Defiant Women’s prvakinja pobijedivši Kay Lee Ray, Kidd je pobijedio Simmonsa, El Ligero i David Starr su bili bolji od Chris Brookesa i Mike Baileya, te na kraju Defiantov roster je slavio protiv IPW rostera.

IPW roster izlazi na čelu s Austin Ariesom. Austin uzima mikrofon i kaže da je on kao kapetan kriv, ali samo zato što je izabrao pogrešne ljude. Onda je svakoga od njih izvrijeđao. Nakon toga izlazi GM Stu Bennett, i kaže da nikoga od njih ne voli, ali ipak je prepoznao talent koji oni posjeduju, pa će im dati ugovor. Austin Aries je rekao da nitko od njih neće prijeći u Defiant, te da mu svi čuvaju leđa. Aussie Open je izašao iz ringa i otišao prema Stu Bennetu, a za njima i Mark Haskins. U ringu su ostali Damien Dunne i Austin Aries, a onda je Stu Bennett rekao da će Aries braniti Defiant titulu sljedeći tjedan, protiv Martin Kirbya. Nakon toga Stu Bennett najavljuje Magnificent 7 briefcase meč, koji će se dogoditi na sljedećem PPV. Šest predstavnika meča, morat će odraditi kvalifikacijske mečeve, kroz naredna tri tjedna, a sedmi hrvač će biti samo iznenađenje. Još najavljuje meč za interim Defiant Internet prvaka. A meč će se dogoditi upravo sada.

Mike Baily vs Chris Brookes vs Travis Banks vs David Starr – Defiant Internet Championship
Ovo je bio eliminacijski meč. Krenuli su s komedijom, ali kasnije su već počeli dosta ozbiljnije. Bilo je nekoliko jako dobrih dive-ova, ali većinom su se dvojica borili, dok bi druga dva bili van ringa. Pred kraj prvoga falla, meč je bio jako dinamičan. Prva eliminacija je bio Chris Brookes, a njega je izbacio David Starr. Drugi fall se dogodio nedugo nakon prvoga, a prije samo ga falla Mike Bailey i David Starr su imali jednu fantastičnu izmjenu udaraca, ali došao je Travis Banks i pinovao Mike Baileya. Ostali su samo Banks i Starr. Obojica su imali nekoliko jako dobrih poteza, naprimjer kao što je Banks imao Lion Clash, Starr je imao Backbreaker s ramena. Travis Banks postaje interim Defiant Internet prvak, nakon što je napravio Kiwi Crusher s kuta. Nakon meča Travis Banks je prišao David Starru na dobro odrađenom meču, ali David Starr ga je napao i otišao iz ringa.

Aussie Open vs South Coast Connection
Meč je bio za Nr. 1 contendera za Defiant Tag Team titule. Na početku meča Aussie Open stvaraju dominaciju, ali Ashley Dunn daje hot tag Kelly Sixxu, i oni dolaze u prednost, ali ne zadugo jer Mark Davies uz nekoliko dobih poteza i kontri ponovno dolazi u prednost. Kelly Sixx je slučajno udario svog tag team partnera Ashley Dunna, i time Aussie Open stvaraju veliku razliku. Kyle Fletcher radi Sit-out Spinebuster i ide na pin, ali bezuspješno. Nakon toga ide nekoliko jako dobrih poteza s obje strane, ali na kraju Kyle Fletcher radi Canadian Destroyer, i Superkick, te zajedno s Mark Daviesom Fidget Spinner. Aussie Open postaju Nr. 1 contenderi za Tag Team titule.

Travis Banks s ljutim izrazom lica dolazi u David Starrovu svlačionicu, i izbija verbalni obračun. Travis Banks kaže da će mu pružiti priliku, ali tek na Lights Out PPV-u u Triple Threat meču, s Walterom kao protivnikom.

Lana Austin vs Millie McKenzie
Meč su počele s chain wrestlingom, a onda je Lana polagano preuzimala vodstvo. Millie ju je prekinula sa serijom od nekoliko German Suplexova, a onda je napravila i Neckbreaker. Lana Austin se malo i vratila u meč, ali Millie McKenzie drži konce u svojim rukama, radi Spear, te Exploder Suplex, i pobjeđuje. Pri Millie McKenzienom slavlju, s leđa ju je napala Sammii Jayne, i napravila German Suplex.

Kay Lee Ray ulazi u ured Stu Bennetta i traži rematch za Defiant Women’s titulu. Stu Bennett kaže da joj može dati samo Nr. 1 conternders meč, protiv Sammii Jayne, a pobjednica će imati meč za titulu na Lights Out PPV-u.

Rampage vs Mark Haskins
Prvi kvalifikacijski meč za Magnificent 7 briefcase. Krenuli su jako brzo uz dosta kontri. Bili su podjednaki skoro cijeli meč. Haskins je imao dobru polugu, ali Rampage se uspio izvući. Kraj je isto bio jako dobro odrađen, uz par kontri Rampage radi Sit-out Piledriver, i pobjeđuje Haskinsa, te tako postaje prvi sudionik Magnificent 7 briefcase meča, na Lights Out PPV-u.

Joe Hendry i El Ligero dolaze u ured Stu Bennetta i ljuti su što nisu dio kvalifikacija za Magnificent 7 briefcase meč, ali Stu Bennett im daje priliku. Ako pobjede Joe Coffeya i BT Gunna, obojica će sudjelovati u meču.

Be the first to comment on "Defiant Wrestling #10 pregled – Defiant Wrestling ili IPW?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*