Defiant #11 pregled – Martin Kirby je novi Defiant Wrestling prvak? Ili ne baš…

Zack Gibson vs Primate
Nakon što su obojica ušli u ring, Zack Gibson je uzeo mikrofon i počeo pričati kako je on pobjedio Rampagea. Ovo je bio još jedan tipični Gibsonov promo. Rekao je da je pobjedio jedno čudovište u ringu, te da večeras mora pobjediti još jedno, na što je Primate napravio Spear i tako je meč počeo. Gibson se pridigao, ali Primate radi još jedan Spear i pobjeđuje. Ovo je najkraći meč u Defiantovoj povjesti. Primate je ovom pobjedom osigurao nastup, u Magnificent 7 briefcase meču.

Imali smo segment sa Stu Bennetom. On u svom uredu obavlja svoj posao, i traži tko će biti sedmi učesnik Magnificent 7 briefcase meča. Nakon jednoga telefonskog razgovora, Stu Bennet je uspio dogovoriti nastup Christopher Danielsa.

BT Gunn & Joe Coffey vs El Ligero vs Joe Hendry
Meč je bio kvalifikacijski za Magnicifent 7 briefcase meč, i koji tim pobjedi večeras, ima pravo nastupa u tom meču. Ovo je bio jedan klasični Defiantov meč, gdje je cijelo vrijeme bilo ne izvjesno tko će dobiti. Bilo je jako puno tagova, i nekoliko jako dobrih poteza. Na kraju El Ligero radi Low Blow, koji sudac ne vidi, a onda Joe Hendy radi Hendry Lock, i Joe Coffey tapka.

Dobili smo promotivni video za WALTERA, i njegov meč na Lights Out PPV-u.

Adam Wilbourne je uspio uhvatiti Women’s prvakinju za jedno pitanje. Pitao ju je hoće li gledati večerašnji Nr. 1 contenders meč za njenu titulu, na što je ona odgovorila, da će baciti oko na taj meč.

Sammii Jayne vs Kay Lee Ray
Otvorile su s chain wrestlingom, a nedugo zatim su se izmjenjivale u pokušaju pina. Kay Lee Ray je došla u dominantniju poziciju, i išla je na polugu, ali Sammii se izvlači. Sredina meča se malo razvukla, uz blagu sporadičnu dominaciju Kay Lee Ray. Kay Lee Ray je radila Superkick, Gory Bomb, nekoliko jakih Chopova, ali Sammii je sve to pretrpjela. Sammi je kontrirala jedan Cutter u German Suplex, a onda je napravila još dva Suplexa, i zavezala kosu kao i Defiant Women’s prvakinja Millie McKenzie. Millie McKenzie je izašla i na napala sudca a potom i Sammii Jayne, s tri German Suplexa. Sudac je prekinuo meč, a Kay Lee Ray ju je udarila Superkickom. Millie McKenzie joj je vratila s još jednim German Suplexom.

Adam Wilbourne je ovaj put razgovarao s Tag Team prvacima Primateom i Jimmy Havocom. Adam je postavio pitanje Primateu da li je izgubio fokus za tag team meč, ali Jimmy Havoc je odgovorio da će sljedeći tjedan obraniti tag titule protiv Aussie Opena, i da jedan drugome čuvaju leđa.

Martin Kirby vs Austin Aries – Defiant Wrestling Championship
Austin Aries je na početku meča izbjegavao borbu s Kirbyjem, ali kada su napokon krenuli s potezima, Aries je koristio malo prljave poteze, i tako došao u prednost. Sredina meča je bila pomalo dosadna, s Austinovom kontrolom, njegovim holdovima i lockovima, ali onda je uz nekoliko dobrih kontri Kirby prešao u vodstvo. Kirby je imao Ariesa u Last Chanceryu, a onda se začulo zvono za kraj meča, iako Aries nije tapkao. Kirby uzima titulu i počinje slaviti, a onda iz backstage izlazi Damien Dunne, sa zvonom u rukama. Par trenutaka kasnije Aries ima Kirbya u Last Chanceryu, te Kirby tapka. Austin Aries ostaje Defiant Wrestling prvak.

Millie McKenzie dolazi u ured Stu Benneta, i Bennet joj govori da je razočaran u nju. Pošto se umješala u meč za Nr. 1 contendera, nismo dobili pobjednika toga meča, pa će sada morati braniti titulu protiv obe hrvačice na Lights Out PPV-u.

Be the first to comment on "Defiant #11 pregled – Martin Kirby je novi Defiant Wrestling prvak? Ili ne baš…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*