Darren Young prigovorio na Abu Dhabi turneju

WWE hrvač otvoreno priznate homoseksualne orijentacije, Darren Young, oglasio se putem svog Twittera na trenutnu turneju kompanije za koju radi. WWE je trenutno u Abu Dhabiju (Ujedinjeni Arapski Emirati), a Darrenu se to ne sviđa zbog tamošnjih zakona i načina na koji tretiraju žene i pripadnike homoseksualne populacije.

Njegovo nezadovoljstvo na Twitteru možete vidjeti kroz sliku koju sam vam postavio ispod, stavio bi direktan tweet, ali on je obrisan, što je i sam Darren Young kazao u nastavku Twitter razgovora (to sam vam postavio na samo dno teksta).

Darren Young obrisani tweet

Odmah se postavilo pitanje, pogotovo zato što kazuje da mu je sloboda govora narušena, da li je WWE tražio da obriše napisao. Kompanija je odgovorila priopćenjem, a ja ću vam reći kako me priloženo nije uvjerilo u istinitost odgovora, samo u dobar posao PR službe.

“WWE ne diskriminira pojedince na temelju godina, rase, religije ili seksualne orijentacije, te nastavljamo ponosno podržavati Freda Rossera (poznatog kao WWE superzvijezdu Darren Young) zbog toga što je otvoren o svojoj seksualnosti.

Na žalost, WWE ne može promijeniti kulturu niti zakone diljem svijeta, zato i nismo poslali Freda Rosseta u Ujedinjene Arapske Emirate za nadolazeći događaj zbog njegove zaštite.

WWE također potpuno podržava Fred Rosserovo pravo da izrazi svoje mišljenje na privatnom računu na socijalnim mrežama, radije nego na WWE korporativnim platformama.”

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*