Daniel Bryan i 5 potencijalnih WrestleMania mečeva

Bio je jedan od dva glavna favorita za osvajanje Royal Rumble meča, a u njemu je ispao prilično rano što je mnoge njegove fanove prilično razljutilo. Prošle godine s WrestleManije Daneil Bryan je izašao kao pobjednik, a ove godine vrlo vjerojatno neće braniti naslov, premda nikada nemojte isključiti da se ponovi lanjski scenarij.

Puno je pitanja oko toga tko će biti njegov protivnik na  ovogodišnjoj WrestleManiji, baš zato sam odlučio složiti pet potencijalnih dvoboja u kojima bi se on mogao naći.

Sheamus

Daniel Bryan vs Sheamus

Narančastokosi albino Irac već neko vrijeme nije na malim ekranima, a samo je pitanje trenutka kada će se vratiti, po svim glasinama kao negativac. Ovo ne bi bilo prvi puta da se ta dva borca susretnu na glavnom događaju godine. Na WM 28 gledali smo meč koji je bio podjednako razočaranje koliko i iznenađenje – 18 sekundnu borbu u kojoj je AJ Lee poljupcem nespretno omela Daniela i koštala ga naslova. Upravo zbog načina na koji su odlučili dovršiti taj meč postoji taj dug prema fanovima, bez obzira na to što su već mjesec dana kasnije odradili sjajan 2 od 3 meč na Extreme Rules (2012) PPVu. Razlog zato ovaj meč želimo vidjeti je kvaliteta oba borca, a i činjenica da se oba vraćaju nakon ozlijede. Kod Bryana to je ona zbog kojeg ga nije bilo gotovo čitavu sezonu, dok Sheamus nije bio s nama od početka studenoga. Ujedno to je i velika mana tog meča, nešto vremena je prošlo, a niti jedan od njih se još nije iskazao. Prije WM imaju samo jedan PPV za to.

Šansa da se meč dogodi: 8/10

Interes za mečom: 4/10

Dolph Ziggler IC pojas

Daniel Bryan vs Dolph Ziggler

Sve je krenulo preko Twittera kada je Dolph Ziggler iskoristio socijalnu mrežu kako bi pozvao Daniela na meč. Kako je Dolph poznat po svojem unikatnom korištenju Twittera mnogi su ovo smatrali šalom, no kada je manje od dva sata kasnije došao odgovor u kojem Daniel Bryan kaže da je i on za, online zajednice su već počele bookirati taj meč. Kako je to meč dva pozitivca koja publika obožava bilo bi najbolje to napraviti bez ikakve na brzinu stvorene zavade – da to bude meč u kojem dva sjajna borca otvaraju WM 31 kako bi dokazali koji je od njih trenutno bolji. Može biti uz džentlmensku okladu u jedan američki dolar, a meč otvaranja bi mogao podići atmosferu spektakularne večeri za još jednu ili svije stepenice. 2010. godine na Bragging Rights imali su prvu borbu večeri, a od tada je prošlo dosta vremena i oba su hrvača postala još bolja. Tada je to bila borba večeri, a lako moguće da bi mogla biti i ovog puta. Uz njihovu žilavost i sjajan rad u ringu postoji realan problem da ih nitko ne bi uspio nadmašiti, pogotovo ako im daju dulje od 15 minuta.

Šansa da se meč dogodi: 8/10

Interes za mečom: 9/10

Bray Wyatt stolica

Daniel Bryan vs Bray Wyatt

Prošle godine na Royal Rumble PPVu Bray Wyatt je dobio Daniela, što je ujedno bio glavni razlog zašto se ljubimac publike nije pojavio na Royal Rumble borbi. Ove godine Daniel je došao u Royal Rumble, a kraj njegovih nadanja pojavio se u obliku (ponovo) Bray Wyatta. Svima je postalo jasno kako WWE želi nekuda krenuti s time, kako između njih postoje nepodmireni računi, samo je pitanje hoće li se oni podmiriti ove godine na WM. Neosporno je da oni mogu pružiti sjajan meč kada ih se stavi zajedno u ring, pogotovo zato što zadnja dva Royal Rumbla daju dovoljno razloga. Problem je u tome što bi ovo mogla biti lose-lose situacija. Ne bi bilo baš dobro da ljubimac publike izgubi od borca za kojeg ne znaju kako ga prezentirati, a isto tako ne bi bilo dobro da Bray ponovo izgubi od velikog pozitivca na WM nakon što mu je John Cena prošle godine skoro pokopao karijeru, kao i mnogima prije njega. Radije pričekajte barem jednu godinu do ovog meča.

Šansa da se meč dogodi: 4/10

Interes za mečom: 6/10

Seth Rollins MITB

Daniel Bryan vs Seth Rollins

Čovjek kojeg publika trenutno najviše voli protiv čovjeka kojeg publika trenutno najviše mrzi? Zvuči kao epski dvoboj dobra i zla koji samo čeka da se dogodi. Kada znamo kako je danas Seth Rollins lice Authorityja koje je lani Daniela svim silama pokušalo udaljiti od ostvarenja sna, lako je vidjeti kako lagano to mogu postaviti, ako žele. Kraj Authorityja već se jednom dogodilo, a samo je pitanje kada će se ponoviti, ovog puta za stalno. Ako netko treba da bude jedna od ključnih figura u njihovom kraju onda je to Daniel Bryan, a da stvari ne bi bile glatke i jednostavne tu je Seth Rollins. Hrvač koji iz tjedna u tjedan postaje sve bolji i sigurniji, koji je sada, izuzev Paul Heymana koji nije hrvač, prvi negativac kojeg WWE ima. Dobro protiv zla? Svakako. Samo tko pobjeđuje u tom atletskom meču s vjerojatno puno ometanja zbog svih onih oko ringa?

Šansa da se meč dogodi: 4/10

Interes za mečom: 5/10

Zavada

Daniel Bryan vs Randy Orton vs Brock Lesnar vs Roman Reings

Vince McMahon kaže kako ne namjerava ponoviti scenarij koji je lani Daniela doveo do zadnje borbe i prilike za naslovom. Samo nitko nije provjerio da li drži figu u džepu dok je izgovarao te riječi. Ako on namiriše više novaca tako nego u Lesnar vs Reings dvoboju budite sigurni da će se to dogoditi, bez obzira na to što smo to već jednom vidjeli. Priča iza toga može biti prilično jednostavna – Daniel nikada nije dobio priliku braniti svoj naslov, što znači da ga nikada nije izgubio nego ga se je zbog ozlijede morao odreći. Taj Triple Threat je uvijek neka potencijalna mogućnost. No zašto onda Randy Orton? Ako mogu tako staviti Daniela u meč, mogu i Randya s obzirom na to da on nikada nije dobio priliku braniti naslov kojeg mu je na prošlogodišnjoj WrestleManiji Daniel uzeo. Nategnuto? Svakako. Potencijalno zanimljivo? Naravno.

Šansa da se meč dogodi: 3/10

Interes za mečom: 7/10

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Daniel Bryan i 5 potencijalnih WrestleMania mečeva"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*