Dani zajednice na ProHrvanje forumu ovog vikenda!

Nakon što smo prije nekoliko mjeseci uveli dan zajednice na naš forum koji smo obilježavali svake prve subote u mjesecu, od ovog mjeseca odlučili smo taj jedan dan proširiti na čak tri dana zajednice!

Što su dani zajednice ProHrvanje foruma? To su tri dana koja posvećujemo povećanju aktivnosti na našem forumu. U teoriji to nije neko izmišljanje tople vode s nekim posebnim programom, nego jednostavno želimo okupiti prošle, trenutne a i one buduće članove na jedno mjesto u isto vrijeme kako bi raspravljali o wrestlingu, jedni drugima predlagali koje mečeve da pogledajte, na koje kompanije da bace oko, da iskažu svoja mišljenja o aktualnim ili prošlim događanjima, ali i da međusobno popričaju o nekim stvarima kao što su glazba, film, sport jer imamo posebne podforume i za to, ili jednostavno da se zafrkavaju u temama kao što su naša čuvena Kafana u kojoj se kroz vrijeme skupilo čak preko sedam tisuća objava.

Kada se održavaju? Za ovaj mjesec rujan/septembar, dani zajednice održat će se od petka, 6.9. pa sve do nedjelje 8.9.

Stoga, pozivamo sve one koji su nekada bili aktivni, a više nisu; one koji su trenutno aktivni; one koji se do sada nisu registrirali a željeli bi; one koji se do sada nisu registrirali, a bome ni ne planiraju jer im je koncept foruma strana stvar; sve ostale koji ne pripadaju ni jednoj ovo kategoriji – dođite. Biti wrestling fan na ovim prostorima znači biti dijelom jedne male, ugrožene vrste, a kao takvi, možda nam je najbolje da se svi držimo na jednom mjestu i da zajedno raspravljamo o wrestlingu. Stoga, možda će vas upravo ovi dani zajednice potaknuti da postanete aktivni na ovoj, na prvi pogled čudnoj, ali na kraju krajeva fantastičnoj platormi.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Dani zajednice na ProHrvanje forumu ovog vikenda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*