CZW New Heights recenzija

Neka dvojica su otvorila show i pjevali su u ringu, no šef DJ Hyde ih je prekinuo i pretukao te im zaprijetio da još jednom dođu u ringu. Onda je rekao kako na CZWStudios.com za samo 9,99$ mjesečno moći ćemo gledati sve CZW showove bilo kad i bilo gdje. Također je najavio kako je CZW potpisao jedan ugovor te ćemo ih u budućnosti gledati na PPV-u. To je odlična vijest za njih, drago mi je da će sada se i oni emitirati na PPVu. Ono za CZW Studios zvuči u redu, možda bude radilo dobro.

 

Shane Strickland vs David Starr – ***

Ovo je ustvari bilo jako zabavno. Nisam znao što očekivati od ovoga meča jer ne znam baš niti jednog od ove dvojice i mislio sam da ovo neće biti nešto previše dobro, ali su me iznenadili i napravili dobar meč. Krenuli su s brawlom oko ringa gdje bih izdvojio jedan brutalni Powerbomb Starra u stolicu. Kasnije, kad su se vratili u ring, napravili su zabavnu akciju s nekoliko dobrih poteza i odličnih kickova od Stricklanda. Na kraju, Starra je omeo JT Dunn te je Strickland ostvario pobjedu s Swerve Stompom.

 

Devon Moore & Lucky 13 vs Buxx Belmar & Jonathan Gresham – **1/2

Solidan meč, otprilike kako sam i očekivao. Buxx Belmar je grozan stvarno, njegov karakter je tako čudan da povraćaš kad vidiš što radi. Većinom dominacija Belmara i Greshama, no onda je Lucky 13 dobio Hot Tag i preuzeo kontrolu te je na kraju on i ostvario pobjedu za svoj tim nakon što je Moore udario Shooting Star Press Greshamu.

 

Pepper Parks vs Joey Janela vs Rich Swann – **1/2

Solidan Triple Threat meč, no falilo je malo više timske akcije i kraj je bio poprilično antiklimatičan. U redu akcija tokom cijelog meča s nekoliko dobrih poteza, no sve skupa je moglo bolje. Kraj je bio čudan i loš bez ikakve velike napetosti. i publici se nije sviđalo što je Pepper Parks odnio pobjedu.

 

Chrissy Rivera, Greg Excellent & Neiko Sozio vs The Front – DUD

Ovo je bilo loše, jako loše. Priča je ta da je Sozio bio nekadašnji šef Fronta i sad su ga ovi ostavili te on ovdje traži osvetu, no ovo i nije bio dobar način za to. Grozan meč, loša, dosadna akcija bez ikakve energije, stvarno loše. Front je izgubio nakon što je dio Fronta napustio svog novog šefa Corvisa i tako je ovaj pretrpio pin. Ovo je stvarno bilo nezanimljivo i jedan od najgorih mečeva kojih sam pogledao ove godine.

 

AR Fox vs Mike Bailey –  ***1/2

Napokon jedan meč koji me jako privlači i od kojeg očekujem nešto. I sasvim sigurno, ovaj meč nije razočarao. Jako zabavan meč. Nešto sporije na početku s tu i tamo pokojim dobrim udarcem  no ništa posebno. No, onda je Fox pogodio jedan lijepi Suicide Dive gdje je odletio u publiku, a zatim to popratio s jednim Top Con Hillom gdje je također odletio u publiku i tu je gdje je meč ubrzao tempo. Bailey je bio izvrstan s Triple Moonsault gdje bi nakon svakog išao na veću visinu sve dok ne bi došao na gornje uže. Brainbuster na Apron je bio možda i najbolji potez meča. Odlična akcija u Stretchu, nekoliko lijepih kontri i na kraju Bailey ostvaruje pobjedu. Jako, jako dobro uglavnom.

 

Joe Gacy (c) vs Tim Donst (CZW Wired TV Title) – **1/2

Ništa posebno meč, no priča je bila dobra. Što se tiče samog hrvanja, bilo je solidno, no ništa previše dobro. Donst je valjda imao nekakav rak te je Gacy, kao njegov prijatelj, je pazio na njega tijekom meča i nije htio raditi previše brutalne poteze, no Donst je tu njegovu pažljivost iskoristio kada je sudac bio ošamućen na podu, a Donst je dao Gacyu Low-Blow, a zatim ga udario titulom te tako postao novim prvakom. Zanimljiva priča kao što rekoh.

 

BLK Jeez (c) vs. Matt Tremont (CZW World Championship) – *

Huh, ovo je bilo poprilično užasno. Loša akcija, dosta spor tempo, puno stanki između poteza. Bilo ih je nekoliko dobrih, no sve skupa razočaravajuće. Jezz je pokušao raditi na Tremontovom koljenu no niti to nije ispalo dobro. I onda je diskvalifikacija bila samo kao šlag na tortu. Tremont je tijekom meča donio stol u ring te ga postavio u kut, no Pepper Parks se umiješao i dao mu Spear kroz njega i tako izazvao DQ što znači da je BLK Jeez još uvijek prvak. Loš meč stvarno, mečevi za CZW World titulu bi valjda trebali biti najbolji mečevi na showu, a ovaj meč je ispao kao drugi najgori. Tremont je imao promo poslije meča kako će se osvetiti Pepper Parku.

 

Nick Gage vs Drew Gulak – **3/4

Bilo je u redu, bolje nego većina mečeva na showu. Jedino mi je početak bio loš kad su se tukli u publici, no ovi nisu imali niti jednu kameru tamo te se tako ništa nije vidjelo s on zbog publike. No, bilo je nekoliko dobrih poteza tokom meča, pogotovo onih par sa stolicama i izmjena puncheva je bilo ok. Gage pobjeđuje s Chokeslam Backbreakerom. Poslije meča, Gage je nastavio tući Gulaka, no maskirani čovjek je napao Gagea. Ispostavilo se da je to Roy Gulak. Zatim su ga polili benzinom i htjeli zapaliti, no neki ljudi su brzo utrčali u ring i spriječili to. Solidan segment poslije meča.

 

OI4K (c) vs Team Tremendous vs Young Bucks vs Beaver Boys (CZW Tag Team Championship) – ***1/2

Uobičajeno jako zabavan Tag Team meč s puno Highflying poteza. Početak je bio u redu, sredina malo dosadna, no završne minute su bile jako, jako dobre sa zabavnom akcijom. Naravno, tu je bio i Superkick Party kao što i uvijek bude u svakom Young Bucks meču. Na kraju Team Tremendous pobjeđuje i njih dvojica postaju novi CZW Tag Team prvaci. Očekivao sam ovdje promjenu titule, no bilo mi je sasvim svejedno tko će je osvojiti. Dobar meč za završiti ovaj show.

 

Prosječan/solidan show. Ništa nije se izdiglo i niti jedan meč nije bio previše dobar, no bila su dva vrlo dobra meča i zabavan Opener. Ostali mečevi su bili ili solidni ili loši. 6/10

 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "CZW New Heights recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*