Cro Cop razbio Gonzagu!

Mirko Filipović pobjedom se vratio u UFC, najjaču svjetsku MMA organizaciju.Cro Cop je uspješno uspio svladati Gabriela Gonzagu, čovjeka koji mu je nanio težak poraz prije nekoliko godina.

Mirko je uspio preživjeti prve dvije rudne iako je nekoliko puta bio na podu te ga Gonzaga u jednom trenutku i raskrvario, no to ništa nije uništilo Mirka. U trećoj rundu, kada se Gonzaga već umorio, Mirko je iskoristio priliku i udario Gonzagu laktom dva puta i tako ga uspio svaliti na pod, a kada je Gonzaga već bio pri kraju, Cro Cop je samo dovršio svoj posao na podu i to je označilo pobjedu za Cro Copa.

Nakon meč, Mirko je otišao na press konferenciju, no Gonzaga nije bio ondje zbog pretrpljenog potresa mozga. Evo što je Mirko rekao na konferenciji:

“Rasjekao me u drugoj rundi. Nisam ni vidio kako me pogodilo ni koliko je duboka posjekotina. Ali iz kuta su mi rekli da krenem na njega jer bi sudac mogao prekinuti borbu zbog krvarenja. Pa sam krenuo. Uostalom, to je bila i taktika. Izmoriti ga pa krenuti u trećoj ili četvrtoj rundi.”

Cijela dvorana je navijala za Mirka što smo mogli čuti i po povicima, a mi se možemo ponositi na našeg Mirka što je pokazao kako on još uvijek može i neće tako lako otići odavde.

Mirko dosada nijednom nije izgubio u svojim revanševima te je sada 6-0 što se tiče toga.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Cro Cop razbio Gonzagu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*