Cody Rhodes odlazi u TNA i ROH?

Prije nekoliko mjeseci WWE je otpustio Codya Rhodesa. Od tada, Cody je nastupao za razne indy promocije i imao mečeve s hrvačima poput Sabrea ili Kurt Anglea, no izgleda kako bi se Cody Rhodes uskoro mogao naći u malo većim kompanijama, a TNA i ROH su mogući smjerovi.

U naslovu ste mogli pročitati kako sam između dvije kompanije stavio veznik ‘i’ što znači kako će Cody Rhodes navodno raditi za obje kompanije odjednom. Nismo do sada vidjeli baš slučajeva gdje su hrvači radili za obje te kompanije u isto vrijeme, ali Cody bi to mogao raditi. Dave Meltzer navodno je razgovorao s njim i Cody mu je izjavio to, iako on tada ne bi bio pod ugovorom niti sa jednom od te dvije kompanije nego bi jednostavno bio samo u dogovoru.

U TNA bi Cody odmah pri dolasku mogao ući u feud i to s Mike Bennettom jer su njih dvojica nedavno radili jedan s drugim u Northeast Wrestlingu. Također, Eden, žena Codya Rhodesa, koja je radila u WWE-u kao najavljivač sve dok Cody nije otišao, mogla bi također priječ+ći u TNA.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Cody Rhodes odlazi u TNA i ROH?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*