Chyna preminula, informacije o uzroku smrti

Nekadašnja WWE hrvačica, članica D-Generation X-a, Intercontinental prvakinja i prva žena koja je nastupila u Royal Rumlbe meču, preminula je u svojoj 45. godini života. Evo nekoliko Tweetova koji potvrđuju njenu smrt:

Među onima koji su izrazili sućut bila je i Stephanie McMahon, no ako možda niste upoznati, Chyna je jedno vrijeme, točnije prije nego što je napustila WWE u 2001. godini, bila u vezi s Triple Hom, a Triple H je trenutno u braku sa Stephanie, pa se odlazak Chyne i činjenica da se više nikad nije vratila u WWE povezuje upravo sa Stephanie te je stoga bilo čudno vidjeti kako se Steph oglasila na ovo:

Lokalna policija pokrenula je istragu, a ABC izvjestitelj, George Pennachio, potvrdio je kako je Chyna pronađena u krevetu.

Ryan Satin iz ProWrestlingSheet.com izvijestio je kako je njen menadžer također potvrdio da je Chyna pronađena mrtva u Los Angelesu u svojoj kući. Postoje i vijesti kako je Chyna bila na lijekovima zbog anksioznosti i nedostatka sna.

TMZ izvješćuje kako je policija pozvana u njenu kuću oko 7:30 popodne po njihovom vremenu, a izvori kažu kako Chyna nije bila viđena u zadnjih nekoliko dana. Njen prijatelj zbog toga ju je odlučio posjetiti te ju pronašao mrtvu i onda pozvao policiju.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Chyna preminula, informacije o uzroku smrti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*