Charlotte & Andrade, Vega & Black, PPV raspored, Undertaker, Kurt Angle

Kao što ste već vidjeli i čuli, imali smo naknadne promjene nakon Superstar Shake-upa. Tako je Almas, nakon što je prebačen na Raw, ipak vraćen na SmackDown jer su on i Charlotte bili nezadovoljni tim potezom budući da svi vjeruju kako su njih dvoje zapravo zaručeni, navode Dave Meltzer i TMZ. Drugi razlog njegovog povratka na SmackDown bi bio taj što FOX želi više Latino zvijezda na tom brandu jednom kada SmackDown krene s emitiranjem na njihovom programu.

Isto tako, Aleister Black će ipak biti dio SmackDowna, a to je zato što se Zelina Vega zajedno s Almasom vratila na SmackDown. Budući da su Vega i Black već odavno vjenčani, WWE im je odlučio izaći u susret.

Što se Meltzerovih izvješća tiče, imamo još dvije glasine. Prva je ta da se Jeff Hardy možda bori s ozljedom noge trenutno.

Druga je ta da Backlash PPV ipak neće biti odgođen kako se najprije govorilo nego će, zbog gustog rasporeda početka šestog mjeseca, biti prebačen na 23. lipnja/juna. No, to su sve za sada glasine i ništa nije službeno potvrđeno jer neki izvori navode kako se Backlash trenutno vodi kao house show i kako bi moglo ostati na tome.

Prema Conradu Thompsonu, ni Undertaker ni Kurt Angle sada i službeno neće nastupiti na Starrcastu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Charlotte & Andrade, Vega & Black, PPV raspored, Undertaker, Kurt Angle"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*