Brock Lesnar potpisao novi WWE ugovor

U intervju za ESPN Brock Lesnar kazao nam je ono što su svi WWE fanovi dugo priželjkivali – stavio je tintu na novi ugovor i time službeno rekao doviđenja MMA borbama, ponajprije UFCu gdje se u prošlosti dokazao kao šampion.

Detalji ugovora nisu nam poznati, no neke stvari ipak smo saznali. Nemojte ga očekivati puno češće nego što se sada pojavljuje, takav mu raspored odgovara i čini ga sretnim. Po njegovim riječima, koje možete sami čuti u videu kojeg sam postavio ispod, sjajno je raditi povremeno za punu plaću.

Znamo i kako ovo nije produžetak na samo godinu dana nego na malo dulje, to je otkrio Triple H putem svog Twittera iskoristivši riječ višegodišnji. Koliko je to točno za sada nema naznaka, pošto sve od dvije godine pa na dalje spada u tu kategoriju.

Tajming objave je bio jednako dobar – svega dan nakon što je potpisao ugovor i nekoliko dana prije WrestleManije. To automatski znači kako neće ući nezainteresiran, kao što je jednom u prošlosti napravio, nego da zaista želi zadržati titulu. Sve to upire dodatne oči na završnu borbu nedjeljnog spektakla.

Roman Reigns, čuvaj se, dolazi Brock Lesnar u punoj snazi.

Za kraj, nedavno smo imali anketu o tome hoće li Brock Lesnar potpisati novi ugovor. Samo 28% ljudi odgovorilo je pozitivno. Čestitam, bili ste u pravu.

https://www.youtube.com/watch?v=qZTm51RZfbs

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Brock Lesnar potpisao novi WWE ugovor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*