BREAKING: Imamo novog NXT prvaka!

Nesvakidašnja stvar dogodila se na sinoćnjem NXT Live Eventu gdje je Samoa Joe uspio pobijediti Finn Balora i tako osvojiti NXT titulu.

Ne znamo zašto se NXT odlučio za ovu odluku, ali Balor je navodno bio ozlijeđen tokom meča i nakon što je sudac pokazao X-znak, Joe je osvojio titulu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "BREAKING: Imamo novog NXT prvaka!"

  1. Zapravo je ocito zasto su ovo uradili.Finn uskoro ide u main roster a zeljeli su da prije toga srusi rekod Nevillea.Takodjer su vjerovatno zeljeli zastiti njegov momentum pa zato nije porazen na TakeOveru a moguce i zbog zastite”Demon” gimmicka.Ovo se cak negdje i moglo ocekivati jer su iz NXT-a posebno najavljivali ovaj event a NXT zvijezde su preko Twittera sinoc stvarali ogroman hype i najavljivali nesto veliko.Povreda je najvjerovatnije kayfabe prirode i zele je iskoristiti da maknu Balora sa preostalih NXT evenata dok ne ubiljezi svoj iznenadni debi u main rosteru….i opet,poraz sa “povrijedjenim” zglobom dodatno stiti Balora.

  2. Alen Butumović | 22. travnja 2016. at 17:03 | Odgovori

    Edine, slažem se sa svime navedenim. Imam isto mišljenje o ovome i prilično sam siguran kako ovo nije prava ozljeda. Onaj tko je čitao moju NXT recenziju mogao je pročitati kako sam spomenuo da je NXT čak najavio ovaj meč, što inače ne rade jer ne promoviraju te Live Eventova, tako da mi je već nakon toga bilo sumnjivo.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*