Bray Wyatt, AJ Styles, Ricochet, King of the Ring

Nekoliko današnjih vijesti:

Raw svlačionica navodno se suočava s jednom virusnom bolesti – meningitisom, a prema navodima, to je upravo razlog zašto se Bray Wyatt i Bo Dallas nisu pojavili na Rawu posljednja dva tjedna. Što se tiče Wyatta, ako se stanje ne poboljša, mogao bi propustiti TLC PPV na kojem ima zakazan meč s Balorom. WWE nas za sada o ovome ništa nije informirao.

Imamo još jednu bolest, ovaj puta na SmackDownu – AJ Styles propustio je live event jučer zbog problema sa stomakom, ali nije ništa ozbiljno i za današnji show bi trebao biti spreman.

Michael Cole je iznenadno bio komentator na SmackDownu umjesto Toma Phillipsa ovaj tjedan. Razlog je taj što se Tom nedavno vjenčao pa trenutno provodi vrijeme na medenom mjesecu te ga je Cole zamijenio za komentatorskim mjestom.

Završila je treća sezona Luche Undergrounda, a s time će uskoro i Ricochet, ondje poznat kao Prince Puma, dovršiti svoje obligacije za kompaniju te postati free agent. Glasine da će se uskoro pridružiti WWE-u su prilično velike, tako da ga možemo uskoro očekivati i ondje. Ricochet je nakon Ultime Luche na Twitter objavio ovo:

WWE bi mogao vratiti King of the Ring turnir i to koristeći hrvače koje su potpisali za United Kingdom turnir. S obzirom da još uvijek nemaju u planu ništa za tu diviziju, ova opcija je prilično realna.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Bray Wyatt, AJ Styles, Ricochet, King of the Ring"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*