Braća Hardy novi su ROH Tag Team prvaci!

Prije nekoliko dana braća Hardy, ali i sam Impact Wrestling, najavili su kako njih dvojica više nemaju ugovor s kompanijom, odnosno kako ga nisu produljili. Razlog tome je taj što u novom ugovoru Impact je tražio određenu svotu novca koju bi zaradili u drugim indy kompanijama sebi, a nisu im dopuštali više niti slobodu upravljanja svojim storylineom/gimmickom.

Tada su se pojavile glasine kako su braća u razgovoru s WWE-om oko povratka u kompaniju.

No, onda se sinoć na ROH Manhattan Mayhem showu dogodio povratak Hardya u ROH. I to kakav povratak. Nisu bili najavljeni, nije ih nitko očekivao, a oni su se pojavili iznenada i ne samo da su se pojavili nego su odmah imali meč protiv Younga Bucksa i osvojili ROH Tag Team titule po prvi puta!

Nakon svih tih događanja oglasili su se i braća Hardy na mikrofonu. Kazali su kako su zapravo potpisali ‘najveći ugovor u ROH povijesti’, iako su špekulacije bile da će oni potpisati s WWE-om. Najavili su kako će biti na nekim nadolazećim ROH showovima, od kojih je i onaj dan prije WrestleManije, Supercard of Honor.

Iako je to tako rečeno, ne mora značiti da je istina. Hardyi će raditi taj Supercard of Honor show dan prije WM, no i dalje bi se mogli pojaviti na WrestleManiji ako su uspjeli potpisati za WWE. Još uvijek nije službeno potvrđeno da su potpisali s bilo kojom kompanijom. Tako da, iako su se pojavili u ROH-u, još uvijek se mogu pojaviti u WWE-u najranije na WrestleManiji.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Braća Hardy novi su ROH Tag Team prvaci!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*