Best of the Super Juniors 27/World Tag League 2020 dan 9 recenzija

Yuya Uemura vs Robbie Eagles

Ivan Sučić: Yuya je kontrolirao većinu meča, što me iznenadilo. Nije bilo dosadno i trajalo je kratko, van toga se nema što posebno reći.

Danilo Otašević: Prilično simpatičan kraj za Yuya-in turnir. Vodio je dobar deo meča što me je iznendalio i obradovalo. Nije bilo na nivou nekih prethodnih mečeva sa turnira, ali je bilo dobro.

6/10

Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Podsjetilo me na odličan meč Yujira i Whitea iz G1-a. Jako zabavan nered od nekoliko minuta.

Danilo Otašević: Poput Yujiro/White „meča“ sa G1. Više je bio segment nego meč. Još uvek insinuiraju novi građanski rat u redovima Bullet Club-a, ali ovoga puta između japanskog i američkog dela. Nije bio meč, pa zbog toga neće biti ni ocene.

/

Ryusuke Taguchi vs DOUKI

Ivan Sučić: Puno bolje nego sam mislio da će biti. Otvorili su sa standardnom Taguchi komedijom, ali prema kraju se pretvorilo u donekle tehnički meč. Volio bi da je Douki zavšrio turnir s pobjedom.

Danilo Otašević: Drago mi je što smo gledali „ozbiljnu“ verziju Taguchi-ja. Krenulo je standardno sa njegovom komedijom, ali se ubrzo pretvorio u tehnički meč. Obojica su, shodno svojim kapacitetima, lepo to odradili. Malo slabije nego prosek.

4/10

HenarACE (Toa Henare & Hiroshi Tanahashi) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Kao i prošli tag meč, dobili su samo nekoliko minuta ali uspjeli su u njih dosta ugurati. Nemam prigovora.

Danilo Otašević: Jedini squash meč na turniru. Skoro cele godine se vrti priča oko Tanahashi-jeve nesigurnosti u njegovo kapacitete i ovim mečom se to samo nastavlja. U nekoliko minuta su uspeli dosta da izvedu, ali s obzirom da je squash ne dobija ocenu.

/

Master Wato vs Hiromu Takahashi

Ivan Sučić: Solidno, i dok nemam nekakav realan prigovor na akciju u ringu, ne mogu se riješiti osjećaja da su mogli bolje. Previše mi je izgledalo kao glorificirani squash meč.

Danilo Otašević: Master Wato se jako lepo pokazao na svom prvom turniru. Mislio sam da će ovo malo „ozbiljnije“ biti odrađeno, ali imao sam utisak da je ceo meč bio nedorečen. Ispalo je kao da Wato nije ni približno konkurentan protivnik, što nikad ne izgleda dobro. Akcija je bila dobra, ali moglo je i moralo bolje.

7/10

LIJ (Shingo Takagi & SANADA) vs The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb)

Ivan Sučić: Odlično, vjerojatno i najbolji meč za Empire u turniru. Shingo je bio perfektan kao i inače. Sve što sam htio, stiff udarci i minimum prečaca. Nadam se da ćemo dobiti Shingo v Cobb ubrzo.

Danilo Otašević: Bio sam iznenađen koliko je ovo bilo dobro. Brzo i dinamično sa mnogo dobre akcije. Nisu se štedeli ni najmanje, pa me je ovo podsetilo na susrete između Suzuki-ja i Shingo-a. Nakon meća je Cobb podigao Shingo-ov pojas. Verovatno nam je to meč za WK i samo mogu da kažem, jedva čekam.

8/10

SHO vs Taiji Ishimori

Ivan Sučić: Ova dvojica da su htjeli ne bi mogli imati ništa manje od maestralnog meča. Praktički otvorili s piledriverom na rubu ringa i samo eskalirali dalje velikim potezima i savršenim kontrama. Definitivna preporuka i MOTN što se tiče singles mečeva.

Danilo Otašević: Sjajno. Ova dvojica bi imala 7+ meč sa pola mozga, a ne u ovakvom ambijentu. MOTN što se singles mečeva tiče. Iskreno mi je krivo što nismo dobili SHO/Hiromu u finalu. Mislim da je to SHO zaslužio, ali čeka se sledeća godina pa ćemo videti.

9/10

CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) vs Dangerous Tekkers (Taichi & zack Sabre Jr.)

Ivan Sučić: Fantastičan meč. Nije bilo previše Yano komedije, a ono što je bilo je funkcioniralo. Dobar dio meča su gradili oko Ishii/Taichi borbe što je za mene raj.

Danilo Otašević: Neverovatno. Nije bilo mnogo Yano komedije (sem dela kad vezuje ZSJ-a, ali njih dvojica zaista imaju neverovatnu hemiju) i to što je bilo je funkcionisalo. Sem toga, neverovatan meč. Najveći akcenat je baćen na Ishii/Taichi i svaki segment je tu funkcionisao. Zaista svaka čast, nisam ovo očekivao.

9/10

BUSHI & El Desperado

Ivan Sučić: Nisam pratio BOSJ koliko sam planirao, ali znam da je Bushi bio kao i uvijek, dosadan i nemotiviran. Srećom ovdje je imao zasigurno jedan od svojih boljih nastupa u turniru. Ne bi trebao hvaliti nekoga jer se potrudio, ali eto. Jako dobar meč, tim bolji što Desperado ide u finale.

Danilo Otašević: A šta ga znam. BUSHI je bio dobar, neću da grešim dušu, ali nije mi ovo bilo mnogo inspirativno. Uz nekolicinu izuzetaka, ovo je bio standardan meč za obojicu. Mislim da Despy/Hiromu može da bude lep meč. Videćemo.

7/10

FinJuice (Juice Robinson & David Finlay) vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Ivan Sučić: Da mi je netko rekado da će Yoshi i Finlay imati bolju godinu od Okade rekao bi da je lud. MOTN za tag mečeve i savršen kraj za turnir. Odličan meč, do kraja nepredvidljiv s praktički non-stop akcijom. Bravo za oba tima.

Danilo Otašević: Šta korona uradi od tag divizije. Hashi/Goto su postali ozbiljan tag tim. Ovo je bio neverovatan meč i mnogo kvalitetan tag meč pre svega. MOTN što se tiče tag mečeva bez nekog preteranog razmišljanja. Neprestana akcija, dosta near pinfall-a i neizvesno od početka do kraja. Svaka čast za oba tima. Jedva čekam finale.

9/10

Be the first to comment on "Best of the Super Juniors 27/World Tag League 2020 dan 9 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*