Best of the Super Jr. 29 – Dan 5 recenzija

Clark Connors vs SHO

HoT gluposti od Shoa, bazični potezi od Clarka, i tako desetak minuta. Dovoljno za najslabiji meč dana. Očekivana pobjeda Shoa.

Ryusuke Taguchi vs Francesco Akira

Koliko god mi do sada nije smetala Taguchijeva komedija u turniru, toliko mu je ovo najbolji meč do sada. Minimum komedije, većinski je ovo bio klasični junior meč s miksom tehničkog hrvanja, diveanja i jakih udaraca. I sve to u maloj minutaži. Ryusuke uzima prva dva boda turnira.

YOH vs Yoshinobu Kanemaru

Van kraja meča u kojem je Yoh iskoristio Kanemaruev viski protiv njega nije se što imalo za vidjeti. Na svakoj razini ekstremno bazično, ali barem je bilo manje borbe oko ringa nego u prvom meču pa je barem bolje od toga.

Ace Austin vs Hiromu Takahashi

Meč od pola sata nekako ugurali u niti pola tog vremena. Lagano ispipavanje za početak, onda serija signaturea i nekoliko prelijepih kontri na iste, i onda za kraj lovljenje finishera. Iskreno mislim da bi bilo bolje da su odmah krenuli i najvišoj brzini, ali to je već cjepidlačenje od moje strane. MOTN i lagana preporuka.

Alex Zayne vs Taiji Ishimori

Što je bilo dobro je konstantan fokus Taijia na Zayneovu ruku (s čime je i skupio pobjedu) i jedan spot rano u meču gdje je Taiji izveo dropkick u nogu Zaynea iz sjedećeg položaja. Ono što nije bilo loše, ali nije bilo ni posebno dobro, je sve ostalo u meču. Jako kompetentno odrađeno od početka do kraja, ali ni u jednom trenutku me nisu posebno uvukli u meč. Ovo je više pripadalo u undercard nekog nasumičnog Dynamitea nego u main event BoSJ dana.

Sveukupni dojam

Preporuka za Hiromu/Ace, u ostalom se stvarno nije imalo vidjeti ništa posebno.

Be the first to comment on "Best of the Super Jr. 29 – Dan 5 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*