Be the Booker – novo natjecanje na forumu

UPDATE (25.2.): Još je samo nekoliko sati ostalo do isteka vremena do kojeg trebate predati svoj storyline za ovaj mjesec! Rok je do ponoći, stoga ako želite napisati storyline o Undertakerovom umirovljenju, krenite s radom!

Volite sklapati svoja storylineove, feudove i rivalstva, a nemate s kim to podijeliti? Ne brinite, ProHrvanje i za to ima rješenje!

Od danas se otvara novo natjecanje na našem forumu, a to je natjecanje pod nazivom ‘Be the Booker’. Riječ je o natjecanju u kojem će članovi foruma sklapati određeni storyline koji će tada biti zadan. Tema se nalazi ovdje, a evo nekih pravila i obavijesti:

Pravila natjecanja su:

  • Natjecanje traje točno mjesec dana.
  • Pri pisanju storylinea, dozvoljeno je ‘prepraviti’ povijest, odnosno vratiti se na nešto što se već dogodilo i promijeniti to kako bi vam koristilo storylineu.
  • Kada napišete storyline, šaljete ga PRIVATNOM PORUKOM našem administratoru Sherpi, odnosno Vedranu. Svi storylineovi će se tek na kraju mjeseca objaviti u ovu temu kako ne bi došlo do kopiranja ideja i prepisivanja.
  • Storylineovi se neće objavljivati pod imenima nego pod kodovima (npr član 1, član 2) te će tako svatko znati samo svoj storyline.
  • Glasanje će biti javno, u ovoj temi, svatko će napisati čiji mu je storyline najbolji, opet ako mu se sviđa storyline od člana 3, napisat će član 3 kako bi glasao za njega. Tek kada glasanje završi, saznat ćete tko je zapravo napisao koji storyline.
  • Pobjednik je onaj koji naravno skupi najviše glasova. Pobjednik dobiva nekoliko bodova na reputaciji, a uz to će biti nominiran i za člana mjeseca.

Prvi storyline koji ćemo pisati:

Undertakerov posljednji wrestling meč – WrestleMania 33
(PPV kulminacije je postavljen, Undertakerov protivnik, s druge strane nije. Što znači da imate slobodu izabrati ga sam.)
TRAJANJE: 28.1.2017.-28.2.2017.

Pridružite se našem forumu i pokažite nam zašto bi WWE trebao upravo vas zaposliti!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Be the Booker – novo natjecanje na forumu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*