Be the Booker – Heymanova izdaja Lesnara i novi Paul Heyman Guy

Novi mjesec je pred nama, što znači da dolazi nova tema za naše Be the Booker natjecanje u sklapanju priča koje se odvija na forumu. Prošli tjedan su članovi foruma trebali napraviti storyline za rivalstvo Nakamure i Stylesa, no ovaj mjesec prelazimo na nešto malo drugačije, a to je sljedeće:

Heymanova izdaja Lesnara i novi Paul Heyman Guy

Brock Lesnar u svojoj pratnji već dugi niz godina ima jednog čovjeka, koji mu je sada postao čak i više nego običan menadžer, Paula Heymana. U ovom trenutku Brock Lesnar je Universal prvak, no Heyman odlučuje da jednostavno više ne želi da Brock Lesnar predstavlja njegov rad kao menadžer te ga izdaje, a umjesto njega pronalazi novoga čovjeka koji ulazi u feud s Lesnarom oko Universal titule. Na vama je da bookirate Heymanovu izdaju te dolazak novoga lika koji će se boriti protiv Lesnara. Tko će to biti, kada će se to dogoditi, na vama je da odlučite, napišete i pošaljete nam. 

Vrijeme trajanja: 2.6.2017.-28.6.2017. 

Stoga, izdvojite pokoji trenutak tijekom ovog mjeseca juna/lipnja te napišite nešto za nas i pošaljite nam na forum privatnom porukom našem administratoru Vedranu. Na kraju mjeseca će se objaviti svi storylineovi u gore spomenutu teme i odvit će se glasanje, a tko zna, možda se baš vaš storyline svidi ostalim članovima foruma!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Be the Booker – Heymanova izdaja Lesnara i novi Paul Heyman Guy"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*