Be the Booker – Balorov povratak i osvajanje titule

UPDATE (22.3.): Još 6 dana je ostalo do isteka roka stoga vas podsjećamo da ne zaboravite napisati svoj storyline za ovaj mjesec i predati ga na naš forum. 

Novi mjesec je pred nama, što znači da je vrijeme za novi Be the Booker storyline!

Prošli mjesec smo započeli s ovim konceptom, a zadatak je bio napisati storyline za Undertakerov posljednji wrestling meč. U tome je pobijedio naš kolega i urednik ProHrvanja Emir Ahmethodžić, ili na forumu poznatiji kao emirates, nakon dvodnevnog glasovanja naših forumaša tko ima najbolji storyline.

Stoga je on ostvario tu privilegiju da odabere sljedeći storyline, a evo što je izabrao:

Kako bi bookirali Balorov povratak i osvajanje titule
TRAJANJE: 2.3.2017.-29.3.2017.
OPIS: Emir nam je samo zadao da Balor treba osvojiti titulu, a kada, kako i gdje će se to dogoditi, ostaje da vi odlučite.

Imate do kraja mjeseca vremena da sastavite ovaj storyline najbolje što možete i možda upravo vi pobijedite u nadolazećem izdanju Be the Bookera! Kada napišite svoj storyline, morate ga poslati privatnom porukom na forumu našem adminstratoru Sherpi, odnosno Vedranu. Stroylineovi će se objaviti na kraju mjeseca kada kreće glasovanja.

Forum možete posjetite ovdje, protekle priče i sve ostale priče koje budu bile pisane možete pogledati u ovoj temi, a ako imate kakvih pitanja, slobodno je postavite ovdje.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Be the Booker – Balorov povratak i osvajanje titule"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*