Battleground 2016 predviđanja

Kao i do sada, jučer smo objavili preview, a danas su na redu predviđanja. Također, ako budete gledali uživo, na ovom linku moći ćete pratiti i diskusirati rezultate.

Shield Battleground

Dean Ambrose (c) vs Seth Rollins vs Roman Reigns – Triple Threat meč za WWE titulu

Vedran Karlić: Ako niste vidjeli card pomislili bi po razvoju događaja kako će Ambrose i Rollins imati meč. Ništa čudno, Reignsova suspenzija bila je jasno vidljiva u razvoju priče. I baš zbog toga ne bih volio vidjeti njega kao pobjednika ovog meča, bilo bi potpuno nezasluženo. S druge pak strane, samo ovaj tjedan smo imali dva meča između Rollinsa i Ambrosea, oba za titulu. I dok je prvi bio tipično WWE bookiranja bez grama mozga, u drugom je Ambrose čisto dobio. Ne samo to, lice Smackdowna, dobilo je lice RAWa. Svima je jasno kako će Smackdown ostati drugorazredni, stoga, očekujem kako će Rollins ovdje ugrabiti titulu iako bih ja da je Ambrose zadrži.

Emir Ahmethodžić: Konačno ćemo, nakon tri godine nagađanja, dobiti taj čuveni triple threat Shieldovaca. Mislim da bi uzbuđenje bilo veće da nisu imali toliko interakcija između sebe od raspada, ali i dalje ima uzbuđenja kod mene. Ovaj ću match gledati kao pravi fan. Jedino što ne bih volio je pobjeda Reignsa koja ne uključuje njegov heel turn. Ukoliko Reigns pobijedi odmah na povratku sa suspenzije zbog dopinga, još možda uz pomoć Authoritya, a taj nuklearni heat koji će dobiti od publike ne bude iskorišten u svrhu heel turna, onda će to biti jedan od najvećih promašaja u historiji kompanije. Mislim da bi mogao Rollins ovo dobiti ipak, i navijam za njega. Nakon toga je moguć feud između njega i Triple Ha za SummerSlam. Ali i ako Ambrose pobijedi, bila bi dobra odluka, jer bi se SmackDown predstavio kao jak brand, a to mu je potrebno sada.

Alen Butumović: Ovaj meč bi imao mnogo više hajpa da se dogodio recimo na prvom SummerSlamu nakon što se Shield raspao, znači SummerSlam 2014. godine. Dvije godine kasnije, to je još uvijek velik meč za kojeg sam dosta uzbuđen, ali se hype prilično smanjio, a niti suspenzija Romana Reignsa nije pomogla. No, vjerujem kako bi meč istinski trebao biti zabavan. Imaju odličnu kemiju jedan s drugim, što i nije toliko čudo nakon mnogo godina zajedničkog rada. Što se tiče pobjednika, ne bih imao ništa protiv da Reigns osvoji, no uz uvjet – da tijekom meča napravi heel turn. Tako bih ga jedino podržao. No, ono za što najviše navijam je pobjeda Ambrosea. Ne samo zato što mi je najdraži hrvač, to je sada manje bitno, nego zbog toga što je Raw pograbio sve titule i stvarno bi bilo poželjno da WWE titula ostane na SmackDownu, ma koliko to nemoguće i apsurdno iz perspektive Vincea McMahona izgledalo.

Tko će biti najbolji u ovom meču od trojice bivših članova Shielda?

View Results

Loading ... Loading ...

20160704_Battleground_MizYoung_2--edce70fb4c1390055f1b5dad404ad1ae

The Miz (c) vs Darren Young – Meč za Intercontinental titulu

Vedran Karlić: Joj. Od kuda točno krenuti? Nemam ništa protiv toga da Darren Young bude izazivač, ali imam protiv načina na koji su to napravili. Dobio je jedan royale, imao još dva meča nakon toga i mi bi trebali očekivati kako će on biti prijetnja tituli koja bi mogla ostati jedina Smackdown titula? Hvala, ali prvaci se grade, ne iskopa ih se iz naftalina te im se instantno da prilika. Dati Youngu titulu bilo bi kontraproduktivno, uništili bi status na koji je Miz podigao titulu u zadnjih nekoliko mjeseci.

Emir Ahmethodžić: Iznenadilo me kako je Darren Young postao over kao face tako brzo. Pohvalit ću njega i Backlunda u tom dijelu, a moram i Miza jer mislim da je i on kao njegov protivnik zaslužan za to, ali ovo je prerano. Darren Young je imao status niže od jobbera, i vratio se tek prije dvije sedmice i već je izazivač za IC titulu? To mogu donekle prihvatiti, ali ne smije nipošto uzeti titulu od Miza. Nije spreman još. Neka sačekaju nekoliko mjeseci, da vidimo šta još Darren Young ima za ponuditi, a onda se može spominjati u istoj rečenici sa titulom. Miz mora uzeti.

Alen Butumović: Nemam ništa protiv Younga i cijeli taj storyline s Backlundom je zabavan, ali u zadnja dva mjeseca imali su samo one segmente koji nisu imali nikakvog utjecaja na progresiju priče i onda samo odjednom, bum, Young osvaja Battle Royal i postaje izazivač za IC titulu. Došlo je kao grom iz vedra neba, Young je pobijedio i to na loš način jer zapravo nije bio zaslužan za pobjedu u tome meču. Ovaj meč će vjerojatno biti solidan i sve to, ali tko bi mogao povjerovati da Young ima ikakve šanse ovdje? Stavljanje titule na njega bila bi pogreška, Miz još treba držati pojas, a Younga treba bolje izgraditi.

Je li Bob Backlund uspio napraviti Younga odličnim ili će Miz pobijediti?

View Results

Loading ... Loading ...

20160704_Battleground_RusevRyder--5c46fac18e0f9d35afd07ac3127df3ca

Rusev (c) vs Zack Ryder – Meč za United States titulu

Vedran Karlić: Jako slična priča kao i za Interkontinentalnu titulu, Zack Ryder nakon WM32 u ovoj ulozi – apsolutno. Zack Ryder danas u ovoj ulozi? Nikako. Nije ga bilo predugo kako bi odjednom imao kredibilitet. I za razliku od WM32 ovdje neće moći ispričati priču kako nekada ne dobiva onaj najbolji, nego onaj koji je bio u pravo vrijeme na pravom mjestu. Rusev bi ovo trebao lakoćom zadržati.

Emir Ahmethodžić: Zack Ryder mi ne leži baš najbolje kao kredibilna prijetnja. Očekujem pobjedu Ruseva, i mislim da bi sve osim retaina ovdje bilo smeće od bookinga. Ovo je prava prilika da se Rusev ponovno izgradi kao opasna ličnost, a to je u ovom trenutku veće od Zack Rydera.

Alen Butumović: Ryder je, u odnosu na ostale godine svoje karijere, ove godine bio odlično bookiran, ali to ne govori puno i definitivno nije dovoljno dobro bio bookiran da bi imao nekakve šanse protiv Ruseva. Njegov booking ove godine, bio je solidan, osvojio je IC titulu na WrestleManiji i zapravo je krenuo pobjeđivati mečeve, ali je booking bio nekonstantan zato što je nakon gubljenja IC titulu opet pao u zaborav. Rusev ovo treba dobiti u kratkom i dominantnom meču za njega.

Novi ili stari prvak Sjedinjenih Američkih Država?

View Results

Loading ... Loading ...

BKQ52lZ

Kevin Owens vs Sami Zayn

Vedran Karlić: Bila je savršena prilika razdvojiti ih, staviti ih na druge brandove – ili dodati stipulaciju kako poraženi odlazi na Smackdown. No sve su to propuštene prilike. I dok vjerujem kako će meč biti dobar, mislim kako je WWE i ovu zavadu uspio malo razvodniti. Nemam pojma kome će dati pobjedu, po meni bi Owens bio bolji izbor, trebaju im jaki negativci, imaju ih puno premalo. S druge pak strane, Zayn treba neku veliku pobjedu pošto neće znati ponoviti njegov NXT put ka iskupljenju. Funkcioniralo bi to i ovdje, samo ne vjerujem WWE bookerima.

Emir Ahmethodžić: Mislim da su ih trebali razdvojiti na Draftu. Tako bi priča imala priliku da se ohladi i mogli bi ju ponovno probuditi na Rumbleu sa konačnicom u nekom stipulation matchu na Maniji. Ovako, mislim da neće završiti ovdje. Očekujem da Zayn uzme, jer je Owens pobijedio u njihovom jedinom PPV matchu.

Alen Butumović: Da su ih razdvojili, sada bismo bili sigurni da je ova priča gotova, barem na neko vrijeme, ali sada imam osjećaj baš da su ih ostavili na istom rosteru jer će produžiti feud do SummerSlama. Nemam ja ništa protiv toga, mečevi njih dvojice su odlični, pa se nadam da će tako biti i ovaj večeras, ali otkako je Owens došao u WWE/NXT bili su stalno povezani jedan s drugim. Bila je stanka kad je Owens otišao na glavni roster, ali onda kada je i Zayn došao na početku godine, opet su nastavili feud. Bilo bi poželjno da malo zastanu i razdvoje ih te da odu različitim putevima. Ovaj meč, kao što sam rekao, bi zaista trebao biti zabavan. Mislim kako će Zayn ostvariti pobjedu jer nije uzeo još niti jedan meč na PPV-u, tako da mislim da bi mogao to sada napraviti.

Još jedan meč u njihovoj ogromnoj kolekciji mečeva osvojit će...

View Results

Loading ... Loading ...

20160627_Battleground_CenaAmoreCassAJGallows--cc51195da647af4ee7c80d57364c7eed

John Cena, Enzo Amore & Big Cass vs The Club

Vedran Karlić: Nemam pojma što misliti o ovom meču. Razlog zašto su se Enzo i Cass priključili Ceni mi je malo stupidan. Mislim kako bi Cenin tim ovdje trebao izgubiti, trebaju ispričati priču kako su se borili, no nisu uspjeli premostiti to što se članovi kluba godinama poznaju. No, ako uzmem u obzir činjenicu kako je AJ dobio Smackdown, a Gallows i Anderson RAW, Finn Balor bi mogao igrati neku ulogu u ovo meču.

Emir Ahmethodžić: Club su razdvojili, tako da sam prilično siguran da će izgubiti u ovom matchu. Ovo je dobra prilika da ugrabe pobjedu, jer Cena ne mora biti pinan, a Styles može imati 2:0 omjer protiv njega. Međutim, u konačnici više nema smisla jačati Club kada su razdvojeni. Mislim da će ovaj tag match više poslužiti kao prilika da Cena ugrabi pobjedu a da Styles ne mora biti pinan. Mislim da će Enzo i Cass nastaviti feud sa Clubom na Rawu, dok će Styles i Cena svoj konačni match imati na SummerSlamu.

Alen Butumović: Styles je uzeo pobjedu na Money in the Banku, kakva ona god bila, ali uzeo je pobjedu. Ako već žele dati koju pobjedu Ceni u njihovom rivalstvu, neka to bude ovdje. Styles ne mora biti pinnan, Cena neka uzme i to je to. Ali uz uvjet da će njih dvojica imati još jedan meč na SummerSlamu gdje će Styles uzeti čisto što bi završilo njihovo rivalstvo. Ne bih imao ništa protiv takvog bookinga, naprotiv, bio bih jako zadovoljan. Iako bi idealan booking bio da Club i ovdje uzme pobjedu. Meč bi trebao biti zabavan.

John Cena i njegovi prijatelji ili Klub?

View Results

Loading ... Loading ...

20160630_Battleground_NewDayWyatt--55f22a12b28b6f86bc6bceff3bff8b6f

New Day vs The Wyatt Family

Vedran Karlić: Za ovaj program sam rekao kako će biti ili nešto najbolje, ili nešto najgore što ćemo gledati. Zabrinjava me što su razdvojili Wyatte te da će zbog toga izgubiti. Po meni oni trebaju dobiti, a zatim na Summerslamu dobiti i uzeti priliku za naslov. Taj dio oko njihova razdvajanja ispričati tako da Wyatt želi imati svoje ljude na oba showa, a to najbolje ispričati tako da se Strowmanu pridruži Harper jednom kada se oporavi od ozlijede.

Emir Ahmethodžić: Ovo je bio možda najbolje građen rivalitet. Cijela stvar sa Xavierom, i onaj snimak sa Compounda su bili sjajni. Woods je u performansu života po pitanju glume. Mislim da su samo malo zaribali na zadnjem Rawu kada je cijeli Compound susret malo bačen u sjenu, ali inače jako dobro. Match nije za titule, tako da Wyatti ovo mogu bez problema uzeti. Njima najviše treba sada, a New Day može preživjeti jedan poraz. Kad su već morali izgubiti od Lige Nacija na WM, mogu i ovdje.

Alen Butumović: Cijela ova priča mi se jako svidjela, odlično su je izgradili. Od cijele situacije s Woodsom koji jedini razumije opasnost koju Wyatti donose, pa sve do borbe na compoundu (iako sam bio malo protiv toga zato što je bila nagla kopija Hardyz meča, no dobro su to odradili) jako su lijepo odradili cijelu ovu priču. Meč bi trebao biti zabavan i vjerujem kako će Wyatti to uzeti. Malo me zbunilo to što su ih rastavili u draftu, mislio sam kako će ići na titule, ali planovi bi se mogli promijeniti.

Borbu između dvije frakcije osvojit će

View Results

Loading ... Loading ...

20160630_Battleground_BeckyNata--a30255640af0c0d78c21c947d732d840

Becky Lynch vs Natalya

Vedran Karlić: Bit ću kratak. Becky je fantastična i pod hitno treba pobjedu.

Emir Ahmethodžić: Becky je sjajno izgledala u ovom feudu. Mora uzeti pobjedu ovdje, i svaki drugi rezultat će biti neuspjeh za WWE.

Alen Butumović: Samo želim pobjedu Becky ovdje! Samo to. Ništa više. Dugo je gubila, dugo je bila underdog u svim pričama do sada i mnogo puta je bila prevarena od svojih prijateljica. Sad samo želim da napokon uzme pobjedu. Sve ostalo će biti loše. Natalya ne smije ovo uzeti. Čak niti ako prljavo uzme neću biti zadovoljan.

U ovom meču pobijedit će

View Results

Loading ... Loading ...

20160714_Battleground_SashaCharlotteDanaMystery--7e64a28a089a668c7816915fb1b8b122

Sasha Banks & ??? vs Charlotte & Dana Brooke

Vedran Karlić: Očekivanja sam kako će misteriozni partner biti Paige. Mislim kako neće biti Bayley kao što svi očekuju, nije je bilo na draftu je glavni razlog zašto tako mislim. Ionako, kada bi se pojavila nemaju priču za nju, pripremaju Banks vs Charlotte za Summerslam, a kako najbolje to napraviti nego tako da tim u kojem je Sasha dobije.

Emir Ahmethodžić: Svi misle da će biti Bayley, ali sam prilično siguran da neće biti partner. Izbor se suzio na Paige, Nikki Bellu i Niau Jax. Paige bi bio tako….meh izbor. Mislim, koga je više briga za Paige? Nikki Bella bi bio ok izbor za povratak, ali bi to značilo da će biti face, a to ne želim. Nia Jax bi isto bio razočaravajući izbor. Ne treba nam Nia Jax kao face koji će parirati Charlotte za titulu, i možda čak joj i uzeti. Ne. Bayley mora biti partner, ali sam prililno siguran da će to ipak biti Nia Jax. Uglavnom sam siguran da Sasha i taj misteriozni partner pobjeđuju.

Alen Butumović: Nekako mislim kako će Nia Jax biti taj misteriozni partner. Nekako ne vjerujem da će to biti Bayley iako bi upravo to mogao biti razlog zašto je nismo vidjeli na draftu, no mislim da neće biti ona. Nia Jax, pošto je ona već draftana i to na Raw, a to je brand na kojem su ove cure također. Sashin tim uzima pobjedu i onda ona napokon na SummerSlamu uzima titulu.

Tko će pobijediti u ovome meču?

View Results

Loading ... Loading ...

20160722_Battleground_UsoBreezango--09a32829655e2aa2fc752207f69b8f1c

Breezango vs The Usos – Kickoff

Emir Ahmethodžić: Ovo je tako random stvar. Ne zanima me iskreno, ovo ću preskočiti. Usosi dobijaju, očito.

Alen Butumović: Vaš mjesečni uobičajeni nasumični Kickoff meč. Tim Breezea i Fandanga je zabavan zapravo, oni trebaju uzeti.

Novi kraljevi Kickoffa bit će...

View Results

Loading ... Loading ...

1 Comment on "Battleground 2016 predviđanja"

 1. Dean Ambrose (c) vs Seth Rollins vs Roman Reigns

  Iako se ovaj meč jako dugo čeka, nisam baš nahajpan za njega. Vjerovatno zbog suspenzije Romana. Volio bi vidjet heel
  turn Romana i to je jedini slučaj u kojem bi njemu dao titulu. Ambrose dobiva. Seth i Roman pojačavaju rivalstvo.
  Stephanie kaže da RAW-u ne treba ni Ambrose ni WWE titula pa predstavlja World Heavyweight titulu.

  The Miz (c) vs Darren Young

  Čim se pojavio na Battle Royalu, znao sam da će osvojit i da će on bit sljedeći izazivač za IC titulu. Imao je jako dobar
  segment na Miz TV-u. Jako mi se svidio. Ali mislim da je došao na 1. contendera u vrlo kratkom roku a to mi se ne sviđa.
  Priča s Youngom traje već mjesec i pol, dva. Koliko god oni hoće #MakeDarrenYoungGreatAgain, mislim da neće dobit,
  jer to nije baš best for businnes. Ako bi Young dobio SD-u ostaje samo WWE titula. Pobjeda ide Mizu.

  Rusev (c) vs Zack Ryder

  Ovo mi je jako ne predvidljiv meč. Zato što imaju tri moguća scenarija.
  1. Ryder dominira jednim djelom meča, ali Rusev preuzima kontrolu i dobiva meč.
  2. Mojo dolazi, ometa Ruseva. Ryder uzima titulu.
  3. Mojo dolazi, turna, ometa Rydera i Rusev uzima titulu.
  Ipak mislim da WWE nije toliko sposoban, da napravi 2. i 3. scenariji. Moj odgovor je 1. scenariji, pobjeda Ruseva.

  Kevin Owens vs Sami Zayn

  Mislio sam da će biti razdvojeni na draftu, ali nisu. WWE treba dobre negativce, a Owens je jedan od boljih.
  KO je puno više puta gubio, nego Zayn u zadnje vrijeme, tako da pobjeda ide Owensu.

  John Cena, Enzo Amore & Big Cass vs The Club

  Pobjeda ide Realist guys-ima i John Ceni. Enzo i Colin bi mogli na titule uskoro, a ova pobjeda bi im puno značila.
  Cena ovo dobiva, jer će onda bit 50/50 u feudu sa AJ Stylesom.

  New Day vs The Wyatt Family

  Pošto meč nije za titulu, pobjedu dajem Wyatt Family. Da se obitelj nije raspala na draftu, dao bih pobjedu New Dayu.
  Onda bi se malo opustili, pa izgubili na Sumerslamu. Wyatt obitelji je ovo zadnji meč skupa, pa im zato dajem pobjedu.

  Sasha Banks & TBD vs Charlotte & Dana Brooke

  Ovo je početak kraja za Charlotte i njenu vladavinu. Sasha Banks i TBD dobivaju ovo. Charlotte se okreće protov Dane, i
  sama brani titulu na Sumerslamu. TBD će biti Paige. Ona je bila prva uz Sashu kad je započeto ovo rivalstvo. Ne vjerujem
  da će Bayley sad debitirati, jer NXT ženska divizija bi se svela samo na Asuku.

  Becky Lynch vs Natalya

  Four horsewomen su budućnost ženske divizije. Sve moraju izgledat jako, da bi ostale relevantne. Becky nije dobila
  zadnjih nekoliko feudova, pa zato mislim da će napokon ovaj dobiti.

  Breezango vs The Usos

  Nasumičan meč koji nema smisla. Ni jedni ni drugi nisu zanimljivi u zadnje vrijeme. Pobjeda Usosa jer su malo bolji
  tag team od Breezango-a.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*