Battleground 2015 predviđanja

Dobrodošli u novu rundu predviđanja. Saznajte što mislimo kako će završiti srpanjski WWE PPV.

Brock Lesnar vs Seth Rollins

Alen Butumović: Ova priča je bila super. Drago mi je da će Lesnar biti na Battlegroundu jer sam isprva mislio da će se ovaj meč dogoditi na SummerSlamu. Odlično građena zavada, dobio sam ono što sam htio. Rollins je svoju ulogu ovdje odradio izvrsno. Dok Lesnara nema, onda je faca, a kad se on pojavi onda bježi. Lesnar je bio standardno dobar sa svojim razbijanjima svega i svačega. Očekujem odličan meč. Veliki plus je taj što neće biti Authority pokraj ringa pa neće biti dosadnih uplitanja. Na kraju krajeva, ipak mislim da Rollins ovdje zadržava titulu na nekakav prljav način. Volio bih vidjeti Brocka kao prvaka još jednom, ali u redu sam i s Rollinsom.

Vedran Karlić: Nekako sam i sam podijeljena mišljenja na kome bi volio vidjeti poraz nakon meča. S jedne strane, Brock Lesnar izgleda kao rođeni prvak, dok je Seth Rollins pokazao dosta toga dok je nosio naslov. Barem u onim trenutcima kada Authority nije ubijao svaki pokušaj razvoja njegova karaktera. Mislim da nas čeka zanimljiv meč, želio bih vidjeti čisti kraj, i nekako više naginjem tome da Brock ponovo buzde prvak.

Pojas će uzeti...

View Results

Loading ... Loading ...

Art

John Cena vs Kevin Owens

Alen Butumović: Šteta što im nisu dali neku stipulaciju ili nešto jer ako ne promijene strukturu meča onda ćemo gledati isti meč treći puta. Htio bih da se ovdje baziraju više na priču, a ne da idu formulom Potez-Pin koju su imali zadnja dva meča. Ako bude bilo nešto drugačije bit će super meč. Jedina zamjerka je ta što je Owens slabo bookiran u zadnja dva tjedna. No, ako to znači da Owens osvaja titulu ovdje što je uobičajena WWE formula, onda nemam ništa protiv.

Vedran Karlić: Pitanje svih pitanja je ‘što žele s Kevinom Owensom?’ Ako ga žele još neko vrijeme zadržati u NXTu, onda će Cena zadržati pojas, ako ga žele kao dio main rostera onda će pojas promijeniti vlasnika. Volio bih ovo drugo. Cenin otvoreni izazov ne može trajati vječno, a moram priznati kako im ponestaje ‘manje važnih likova’ koji bi se borili za njega.

Treća sreća?

View Results

Loading ... Loading ...

20150614_Battleground_LIGHT_matches-HP_PTPNewDay

Prime Time Player vs The New Day

Alen Butumović: Tipična Tag Team priča, nema puno razvoja, samo međusobni mečevi u ovih par tjedana i to je to. Očekujem bolji meč nego na Money in the Banku, iako neće biti pretjerano dobar. Ono što želim je da New Day vrati titule. Prime Time Playersi su dobri prvaci, no New Day je izvrstan u svojoj ulozi i nekako kratko su bili prvaci.

Vedran Karlić: Stavite pojas na New Day. Zanimljivih su nego PTP. Van toga nemam što puno reći – standardan pristup unutar tag divizije.

Tag Team pojase oko pojasa nosit će...

View Results

Loading ... Loading ...

20150614_Battleground_LIGHT_matches-HP_OrtonSheamus

Sheamus vs Randy Orton

Alen Butumović: Ovo je bilo u redu i meč ima smisla jer s njih dvojica imali nekoliko dobrih brawlova u zadnjih par tjedana. Nema tu neki velik razvoj priče, no nije loše, iako mislim da meč neće biti pretjerano dobar. Ja sam htio da njih dvojica dobiju stipulaciju neku jer bi to meč učinilo zabavnijim, no ništa od toga. Sheamus ovdje dobiva. Potrebna mu je ta pobjeda jer drži kovčeg, dok Randyu poraz neće naštetiti.

Vedran Karlić: Bit će ovo prosječan meč u kojem bi volio vidjeti Randya kao pobjednika. Razlog je čisto osobna preferenca. Sheamus ima kofer i bit će zanimljivo hoćemo li ga vidjeti u zadnjoj borbi večeri.

Irac i zmija

View Results

Loading ... Loading ...

20150614_Battleground_LIGHT_matches-HP-romanbray

Bray Wyatt v Roman Reigns

Alen Butumović: Ovo mi se svidjelo više nego što sam mislio da hoće. Jena od boljih Wyattovih priča jer je ovdje ustvari imao razlog da napadne Reignsa. Dobar razvoj priče, svidjelo mi se kako je Wyatt ušao u Reignsovu glavu. Očekujem dobar meč ako dobiju vremena. Neće biti previše dobar, no to ni ne očekujem. Mislim da bi ovdje pobjeda za Wyatta bila dobra, pa nek se zavada nastavi i dalje. Siguran sam kako će Ambrose imati nekakvu ulogu ovdje jer je o bio uz Reignsa u ovih par tjedana.

Vedran Karlić: Krenulo je malo čudno, a onda se iz tjedan u tjedan razvijalo. Bray Wyatt je bio manijak koji je koketirao uz pomoć uhođenja. I bio je super u toj ulozi, jednako dobar bio je Roman u ulozi žrtve. Volio bih da Bray dobije ovu borbu, ako ga žele zadržati na nekom visokom nivou mora dobiti nekoga relevantnog.

Tko je bolji u kontroli uma?

View Results

Loading ... Loading ...

20150713_Battleground_LIGHT_Kickoff_HOMEPAGE 2

Barrett vs R-Truth

Alen Butumović: Meč koji me uopće ne zanima jer smo ga vidjeli već toliko puta da mi ga se ne da gledati više.

Vedran Karlić: Glava me boli.

Tko će biti (nevažni) kralj?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Battleground 2015 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*