AMA s Icarusom – pitanja postavite na forumu!

Na forumu smo prije nekoliko dana otkrili kako je u pripremi još jedan AMA na našem forumu. To ćemo i ostvariti, ali na jedan malo drugačiji način nego što smo to do sada radili.

Naime, ovoga puta ćemo ugostiti Icarusa, 29-godišnjeg mađarskog profesionalnog hrvača iz Budimpešte koji je poznat po svome radu u HCW-u! No, kako je Icarus vrlo zauzet većinu vremena, ne možemo naći točan datum održavanja ove AMA sesije, stoga ćemo morati odraditi ovo malo drugačije!

Pitanja ćete i dalje postaviti vi i to u ovoj temi na našem forumu. Imate prilike 24 sata od ove objave da smislite za Icarusa neko pitanje i da mu postavite u toj temi. Nakon ta 24 sata mi ćemo prikupiti pitanja, poslati Icarusu i na portalu objaviti i pitanja i odgovore jednom kada Icarus na iste odgovori.

Ako vam je poznavanje engleskog jezika dobro, odmah možete napisati na engleskom pitanje, a ako nije, možete i na hrvatskom pa ćemo mi naposljetku prevesti. Nadam se da ćete prihvatiti ovaj malo drugačiji, indirektniji pristup. Zahvaljujemo unaprijed na vašem sudjelovanju.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "AMA s Icarusom – pitanja postavite na forumu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*