AEW: Rampage #2 (20/08/2021) recenzija

„Look into my eyes, what do you see?
The cult of personality
I know your anger, I know your dreams
I’ve been everything you want to be
I’m the cult of personality
Like Mussolini and Kennedy
I’m the cult of personality
The cult of personality
The cult of personality“

Svaki dalji komentar je suvišan. Odgledajte video (ako već niste) i uživajte. Darby Allin vs. CM Punk, All Out 2021. Ovo je najbitniji dan za profesionalno rvanje u poslednjih 10 godina. Ponovo ima smisla biti wrestling fan.

AEW World Tag Team Title Eliminator Tournament First Round Match: Private Party vs. Jurassic Express

Zabavan JE meč, sa nekim zanimljivim potezima i spot-ovima. U početku su izolovali Jungle Boy-a i čekao se hot tag Luchasaurus-a (klasika), ali kada Private Party nije uspeo da dobije meč nakon heel roll-up-a i intervencije Matt Hardy-ja, meč postaje kompetitivan i zabavniji nego što sam očekivao. Canadian destroyer, koji smo imali prilike da vidimo u ovom meču, je jedan od najlepših koje sam imao prilike da vidim u životu. Očekivana pobeda JE-a.

8/10

Jade Cargill vs. Kiera Hogan

Mislim da je vreme da Jade uđe u neko ozbiljno rivalstvo. Krivo mi je što je Kiera jobber, jer sam je mnogo voleo u Impact-u, ali nadam se da će i njoj naći mesto u ženskom roster-u. Pod hitno su im potrebna nova lica u ženskoj diviziji. Squash ko squash.

/

Jon Moxley vs. Daniel Garcia

Nisam upoznat sa akterima heel tima jer kasnim malo sa Dynamite epizodama (biće, verujte mi), ali ovo je svakako mnogo bitan meč za Daniel Garcia-u. Čovek se prilično dobro pokazao s obzirom na minutažu. Meč jeste bio kratak, ali smo gledali čist tehnički meč, što je atipično za Mox-a. Jasno je bilo da se nije mnogo potrudio, ali i to je na mnogo većem nivou nego dobar deo njegovih kolega. Priča se ovde ne završava i ovo je idealno rivalstvo za Rampage.

6/10

2.0 napada Eddie-ja i Mox-a nakon meča, ali im u pomoć pristižu Sting i Darby, koji zajedničkim snagama lako rešavaju heel trio.

Ukupni utisak:

Epizoda je imala relativno solidno rvanja, no glavna stvar je CM Punk. Samo zbog onakve reakcie publike i sjajnog promo-a koji je imao u ringu, ova epizoda zaslužuje ovakvu ocenu. Rvanje je bilo svakako slabije nego u prvoj epizodi, ali čini mi se da lagano pripremaju materijal za priče koje će biti eksluzivne za Rampage program, što je dobra stvar.

9/10

Be the first to comment on "AEW: Rampage #2 (20/08/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*