AEW: Rampage #17 (26/11/2021) recenzija

Novo izdanje Rampage-a je pred nama. Utiske možete pročitati u nastavku.

Orange Cassidy and Wheeler Yuta vs. Adam Cole and Bobby Fish

Odmah otvaramo tag mečom. Prilično kvalitetno. Uspeli su da nađu balans između „ozbiljnog“ i komičnog meča. Funkcionisalo je i, koliko vidim, publika je uživala u svakom trenutku. Cassidy i Cole imaju odličnu hemiju. Svaka njihova interakcija je bila dobra u ovom meču, bila ona komična ili ne. Sjajan trenutak kada Cassidy pokušava očajnički da stavi ruke u džepove, dok ga Cole drži u „Full Nelson“-u. MVP meča je Yuta. Kompenzovao je svojim radom za komične aspekte meča. Izveo je par jako dobrih poteza i sjajno je sell-ovao. Perfektno je sve pripremio za hot tag. S druge strane, Cole i Fish su funkcionisali kao jedinica. Poznaju se i znaju kako da nadomeste potencijalne nedostatke. To mi se u suštini najviše i svidelo u meču. Završnica u vidu „Avalanch Falcon Arrow-a“ je odrađena spektakularno. Nemam nikakvih većih zamerki što se tiče ovog meča.

7/10

Šok i neverica. Tony Nese je neporažen u AEW-u. Pratim promociju, a nisam imao prilike da gledam ni jedan njegov meč. Makar se nešto dešava na Dark programu. Shodno svojoj dominaciji, smatra da ima pravo da izazovi Guevara-u za TNT titulu. On zna šta drugi Sammy-jevi protivnici nisu znali i siguran je u svoju pobedu. Meč nas očekuje sledeće nedelje na Rampage-u.

Konačno kulimacija priče sa PPV-a. FTR se pozvao na argument „niste pin-ovali pravu osobu“ i smatraju da su zaslužili još jednu priliku protiv Lucha Bros. 2 out of 3 falls meč je najavljen za sledeću epizodu Rampage-a. Čak dva title meča naredne nedelje. Biće zanimljivo.

Black Friday Deal Match: Dr. Britt Baker DMD vs. Riho

Iako nije odbrana titule, ovom meču ništa nije falilo sa tehničke strane. Mooožda prevelika zbunjenost šampionke, ali ništa strašno. Problem vidim u Riho. Nisam fan potcenjivanja rvača na osnovu njihove težine/visine/građe, no ovo mi deluje potpuno nerelano. Ni jedan njen potez ne mogu da shvatim ozbiljno. Nisu čak ni probali da vrdaju oko toga, kao što je bilo slučaj dok je bila šampionka. Jasno je da na fizičku snagu ne može da pobedi ni jednu ženu, ali ima brzinu. Ne, ona ovde ulazi u otvoreni udarac za udarac sukob sa Baker. Tačno je da je ta interakcija trajala kratko, ali bila je i više nego nepotrebna. Šta ga znam. Možda je problem u meni. Najgore od svega što je ovo verovatno tehnički najbolje odrađen meč doktorice.

7/10

Daniel Garcia vs. Eddie Kingston

Veče završavamo sjajnim main event-om. Kingston je kralj. Kraj priče. I posle kažu da ne možete da odradite PG hardcore meč. Za hardcore meč nije potrebna krv, stolice, stolovi, štapovi ili čak da bude no dq. Treba samo da bude stiff i da protivnici znaju šta rade. Upravo je to ovde bio slučaj. Kingston u početku preuzima kontrolu. Maltene je ličilo na squash meč. U nastavku se Garcia vraća i targetira Kingston-ovu nogu. Tu kreće ludilo. Jako dugo nisam gledao meč sa tako dobrim sell-ovanjem. Perverzija. Za razliku od nekih prethodnih susreta, nije samo Kingston nosio ovaj meč. Garcia je uradio sve što je bilo potrebno i učinio meč epski neizvesnim. Uživao sam. Preporuka.

9/10

Ukupni utisak:

Sve u svemu, dobra epizoda. Riho je novi izazivač za žensku titulu i još uvek ne znam šta da mislim. Jericho je spasio Kingston-a nakon napada 2.0-a, tako da su verovatno krenuli novo rivalstvo. Spustili su, uopšteno gledajući, malo loptu jer uskoro dolazi zima.

8/10

Be the first to comment on "AEW: Rampage #17 (26/11/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*