AEW potvrdio emitovanje novog sedmičnog TV showa!

Nakon višemjesečnih špekulacija i nagađanja, AEW je zvanično potvrdio proširenje suradnje sa televizijskom kućom Warner Bros u vidu još jednog sedmičnog TV showa. Naziv novog TV showa biće “AEW Collision”, a njegov dom postaje popularni TV kanal TNT na kojem će emitovati svoje epizode svake subote u udarnom terminu od 20h po američkom vremenu. Svaka epizoda će imati time limit u trajanju od 2 sata.

Sudeći po licima koja su se našla na promotivnom posteru za novi show, da se naslutiti da će isti u startu poslužiti za prikazivanje neopravdano zapostavljenih talenata poput Andrade El Idoloa, Mira, Thunder Rose koji zbog krcatog rostera i manjka TV prostora nisu uspjeli da nađu svoje mjesto na Dynamiteu. Svakako, najlošije čuvana tajna je povratak CM Punka koji će, po svemu sudeći, biti lice novog sedmičnog TV showa.

Kako prenosi Fightful Select, ocekuje se i rigorozniji roster split koji će podijeliti talente na dvije strane odnosno jedni će biti eksluzivni za Dynamite, dok će drugi isključivo nastupati na Colllisionu sa izuzetkom prvaka koji će se pojavljivati na oba showa po potrebi.

Be the first to comment on "AEW potvrdio emitovanje novog sedmičnog TV showa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*