AEW ili NXT – koga radije pratiti?

Konačno je došlo vrijeme da dođe do sukoba o kojem se već mjesecima priča, a riječ je u sukoba dva tjedna showa između NXT-a na USA Networku i AEW Dynamitea na TNT-u.

I dok je NXT već prije dva tjedna krenuo s emitiranjem na USA Networku te u obje epizode privukao preko milijun gledatelja, moramo napomenuti da je to bilo djelomično budući da se drugi sat i dalje emitirao na WWE Networku, dok AEW večeras debitira na TNT-u, a NXT kreće u potpunosti emitirati se na USA Networku.

Ovaj članak nije dizajniran ni kao moj autorski kritički članak, ni kao novosti, jednostavno ću rezimirati što je tko napravio u pripremi svojih epizoda.

NXT je za večeras najavio gotovo čitav card među kojima su čak tri meča za titulu. Vidjet ćemo meč između Thorena i Gargana, Dream je najavljen za epizodu, za Women’s titulu se bore Baszler i LeRae, za Tag Team titule Undisputed Era i Street Profitsi, dok će Adama Colea za NXT titulu izazvati Matt Riddle. A da je NXT zaista odlučio pošteno započeti epizodu i privući sebi što je više gledatelja moguće odličnim startom koji će natjerati gledatelje da ostanu do kraja, upravo će meč za NXT titulu započeti show. No, tu je još jedna novost, a to je da će show ići u produžetak od dodatnih petnaest minuta što je vjerojatno predviđeno za sve one koji se budu odlučili za AEW, da na kraju krajeva po završetku Dynamitea ipak prebace na NXT i vide što se ondje događa te tako možda i pogledaju sljedeću epizodu.

AEW će svoj prvi Dynamite pak održati u puno većoj dvorani nego što je NXT-ov Full Sail, a to je Capital One Arena iz Washingtona. Svoj će show AEW također započeti mečom, i to onim između Codyja i Sammyja Guevare. Mora se priznati kako će njih dvojica trebati odraditi vraški dobar posao ako žele dobiti duel s Coleom i Riddleom. Uz sve to, vidjet ćemo i jedan meč za titulu i to žensku titulu gdje će se boriti Nyla Rose i Riho. MJF i Brandon Cutler također će se sukobiti, kao i Adam Page i PAC. A main event showa bi trebao biti six-man tag meč gdje će Bucksi i Omegi ukrstiti svoje snage protiv Jericha i dva partnera pa njegovom izboru, a za njih smo saznali ovih dana te će to biti Ortiz i Santana, bivši LAX iz Impacta. Uz sve to najavljen je i Jon Moxley kojeg u AEW-u nismo vidjeli od Fyter Festa, a zadnje što smo od njega vidjeli bio je Climax, nakon toga se saznalo kako ima ozljedu te je njegov meč na All Outu bio otkazan.

Sve u svemu, oba showa su krcata i obje kompanije su odlučile dati maksimum kako bi dobili prvi duel koji je jako bitan. I dok će neki ipak birati između TNT-a i USA Networka, neki su rekli kako će oba showa gledati istovremeno na dvije različite platforme. Jedno je sasvim sigurno, a to je da nas čeka uzbudljivo vrijeme u wrestlingu, pogotovo srijeda navečer i pogotovo ako ostali showovi budu ovako krcati kao što u ovi, tako da ako imate vremena pogledajte oboje. Za kraj ćemo vam ostaviti malu anketicu, da vidimo što vi mislite i što ćete vi radije gledati.

Što ćete radije gledati?

View Results

Loading ... Loading ...

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "AEW ili NXT – koga radije pratiti?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*