AEW Full Gear 2020 predviđanja

Pred nama je idući AEW PPV, evo što uredništvo ProHrvanja misli o mečevima koje su nam pripremili.

Jon Moxley (c) vs. Eddie Kingston – “I quit” meč za AEW World Championship

Vedran Karlić: Majko mila, kako su krasno ovo postavili, pogotovo veliko finale ovaj tjedan kada smo imali jedan od najboljih segmenata godine. Šanse? Ja bih rekao 50-50, a stipulacija će biti dodatno zanimljiva pošto obojca izgledaju kao da će radije umrijeti nego izutiti spomenuto. I baš zato, zbog razloga na koji su postavili, moje mišljenje nije vođeno razumom nego srcem – mislim kako će Kingston postati novi prvak.

Ivan Sučić: Držim da Kingston ovo uzima, nemam neku posebnu logiku iza toga i build za meč je odrađen gotovo savršeno tako da stvarno daje dojam 50-50 meča, ali instinkt kaže Kingston.

Danilo Otašević: Nadam se da Kingston ovo uzima. Samo se nadam, ali racio mi kaže da će ipak Mox da odnese pobedu. Mnogo im je dobar booking celog feud-a tako da je zaista neizvesno.

Cody (c) (u pratnji Arn Anderson) vs. Darby Allin – AEW TNT Championship

Vedran Karlić: Moje mišljenje je bilo da je Cody vratio titulu samo kako bi je prenio na nekoga, i tada su mi Allin i Jungle Boy bile prve opcije kojima će je predati. Tako da mislim da nas ovdje čeka meč u kojem Cody ponovo gubi titulu.

Ivan Sučić: Predviđam, i molim se za, pobjedu Allina.

Danilo Otašević: Nadam se da Cawdy zna šta radi i da će da prepusti Allin jedan poduži reign. Svaki rezultat sem Allin-ove čiste pobede bi bio promašaj po mom mišljenju.

Hikaru Shida (c) vs. Nyla Rose (u pratnji Vickie Guerrero) – AEW Women’s World Championship

Vedran Karlić: Nisam baš oduševljene s onime što se događa u ženskoj diviziji, i mislim da ni ovaj meč neće odskakati kvalitetom od dosadašnjih. Nekako mislim da će Shida ovdje ostati bez poraza, njena vladavina nije do sada nešto pamtljiva.

Ivan Sučić: Za razliku od main eventa koji je nepredvidljiv zbog odličnog bookinga, ovaj je nepredvidljiv jer ženska divizija u AEW-u kao da ne postoji. Mislim da će Shida zadržati titulu jer kad sam bacio kovanicu ispalo je pismo.

Danilo Otašević: Više me interesuje Silver/Cassidy nego ovo. Neizvesno jeste, ali isključivo jer nisu ni imali kasvetan feud. Mislim da Shida ovde odnosi pobedu jer se bolje pokazala kao šampion od Rose (šta god to značilo).

FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) (c) vs. The Young Bucks (Matt Jackson & Nick Jackson) – AEW World Tag Team Championship, ako Young Bucksi izgube neće više nikada izazvati za ovu titulu

Vedran Karlić: Mislim da je ova stipulacija sasvim nepotrebna, pošto smatram kako bi bez nje meč bio bolji. No opet, Cody je imao istut tu stipulaciju pa je nije prekršio nakon poraza. Ovaj meč ima veliku nesreću što neće imati punu dvoranu koja je godinama čekala ovaj meč. Imam osjećaj da i mogli imati jedan od najboljih tag tim mečeva godine. I mislim da Bucksi trebaju dobiti titulu, po meni su jedan od najboljih tag timova u povijesti, nema potrebe ih držati u ovoj stipulaciji.

Ivan Sučić: Ne znam kako, ali uspjeli su poprilično zeznuti build za ovaj meč. Realno nisu trebali raditi ništa, ovaj meč je u iščekivanju godinama i samo oko toga se mogao graditi. Nije bilo potrebno da pretvore Buckse u neke kvazi heelove i pogotovo nije bilo potrebno da dodaju stipulaciju u ovaj meč. I to stipulaciju koju smo već vidjeli. No, mislim da Bucksi uzimaju titule u meču koji bi zasigurno trebao ući u uže kandidate za meč godine.

Danilo Otašević: Imam neki predosećaj da će ovo da mi bude MOTN. Nepotrebna stipulacija u potpunosti. Kad je Cawdy to uradio, bilo je smisleno jer su se ljudi plašili da će Elite da ima sve titule u promociji (nije kao da nisu zaslužili, ali ajde). Jedino to mislim da će da “koči” ovaj meč. Bucks-i ovo treba da dobiju bez nekog preteranog razmišljanja, najbolji su tag tim trenutno na svetu, nema potrebe da se bilo šta više čeka.

“Hangman” Adam Page vs. Kenny Omega – AEW World Championship Eliminator finale turnira, pojednik dobiva priliku za AEW World Championship

Vedran Karlić: Mislim da je svima bilo jasno kako će uprvo ovo biti finale turnira, što je pomalo učinilo turnir nepotrebnim. Od tag tim prvaka sa nesuglasicama do meča gdje idu jedan protiv drugoga uz veliku ulog. Nesuglasice koje eskaliraju? Iako sam prije mislio da će Omega uzeti, sada ću dati prednost Hangmanu. Nemam neki konkretan razlog, samo osjećaj. Kao što imam osjećaj da će biti super meč.

Ivan Sučić: Imam osjećaj da je ovaj cijeli turnir Kennyeva ideja samo da bi imao izgovor da spominje G1. Mislim da će Kenny uzeti turnir, bilo bi mi poprilično glupo da uz novi ulazak i novi-stari stav ne ide na titulu čim prije. Neovisno o rezultatu ne sumnjam da će ovo biti odlično.

Danilo Otašević: Kenny Omega je jedini čovek koji može da pobedi Mox-a trenutno. S tim u vezi, logično bi bilo da Omega uzme, ali mislim da ovde idu na nešto suprotno logici. Ako ste pažljivo pratili ceo “feud” njih dvojice mislim da je ovde neophodno da Page odnese pobedu. Obe opcije su svakako smislene, ali dajem prednost Page-u.

Matt Hardy vs. Sammy Guevara – The Elite Deletion meč

Vedran Karlić: Matt Hardy je popularizirao cinemtic mečeve, a ovo će biti jedan takav. Mislim kako će on ovo dobiti, i nadam se da će biti super. Neće biti kao Final Deletion, ali ‘ajmo se ne lagati, ništa neće biti na tom nivou.

Ivan Sučić: Nemam velika očekivanja, smatram da je ovo samo pokušaj da izbrišu sramotu koju im je donio onaj last man standing meč. Mislim da su i cinematic mečevi postali prečesti. Na ovom PPV-u ga imamo, imali smo i na prijašnja dva. Matt će pobijediti.

Danilo Otašević: Nisam fan filmskih mečeva, a nisam ni fan ovog “feud”-a pa ne znam šta ovde da mislim. Iskreno išao bih na 50/50 booking ovde i rekao bih da Sammy uzima pobedu jer je Matt “onaj meč” pobedio.

Chris Jericho vs. MJF (u pratnji Wardlow) – ako MJF dobije, priključit će se Inner Circle-u

Vedran Karlić: Nemam pojma koju priču žele ispričati, pošto ja ovdje vidim tisuću i jedan scenarij kako se priča može odviti. Pošto su predviđanja moram nešto kazati, pa neka bude ovo. Inner Circle će probati pomoći Jerichu, ali će na kraju Wardlow biti taj koji će koštati MJFa.

Ivan Sučić: Smatram kako je ovaj meč suvišan jer mi Jericho ne daje dojam nekoga tko bi udovoljio MJF-u i dao mu priliku za meč nego prije bi poslao Hagera da to uradi. Dapače nije mi jasno zašto je Cassidy niže na cardu od Jericha, iako je ovaj izgubio feud od Cassidya. Bilo kako bilo predviđam pobjedu MJF-a, ali na DQ ili count out, nešto screwy.

Danilo Otašević: Ne očekujem da će ovo da bude dobar meč, čak naprotiv. Koliko god da njih dvojica imaju hemiju van ring-a, mislim da Jericho neće uspeti da ispuno MJF standarde za jedan dobar meč. Iskreno se nadam da grešim jer su mi obojica neizmerno dragi. Biće ovde svačega i uključivanje IC i Wardlow-a, ali mislim da će MJF da izgubi zbog Wardlow-a. To bi nas dovelo do feud-a između njih dvojice jer je “Wardlow koštao MJF-a dva bitna meča”.

Orange Cassidy vs. John Silver

Vedran Karlić: Cassidy dobiva, mislim da neće biti ništa spetakularno ovdje.

Ivan Sučić: Jedan je jobber u frakciji jobbera, jedan nije, prilično jasno da Orange uzima.

Danilo Otašević: Prošli put su se zeznuli kad su stavili preshow meč na main card-u i idemo ponovo. Cassidy odnosi ovo (ajde?).

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "AEW Full Gear 2020 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*