AEW Dynamite pregled (23/10/2019)

Wrestling može biti najjednostavnija stvar na svijetu, ako se postavi kako treba. Cody s jedne strane, kao prilično jasan pozitivac, te Jericho s druge strane kao prilično jasan negativac. Negativac koji je kupio karte u ponaša se kao seronja dok je njegov budući protivnik u ring. Cody je spreman na to, nije budala koja se sama zaleti u četvoricu. Pogotovo zato što točno zna koliko ih je ovog puta. I pozvao je pomoć. Pozvao je najbliže koje ima. Ne, nije pozvao Omegu i Young Buckse. Pozvao je brata, najboljeg prijatelja i čovjeka koji je u jednu ruku preuzeo očinsku figuru nakon što je Dusty umro.

Pozitivci su otišli namlatiti negativce i znate što? Uspjeli su u tome. Nisu započeli borbu koju će onda sramotno izgubiti i pobjeći podvijenih repova kao kukavice. Znate li tko je pobjegao podvijenih repova? Negativci. Isti oni koji pokušavaju ne imati poštene mečeve, koji pokušavaju varati kada god je to moguće. No kada ih netko dočeka bez da imaju asa u rukavu moraju pobjeći kako ne bi pretrpjeli štetu. Wrestling je zbilja jednostavan kada se postavi kako treba.

Na žalost to je bio jedini segment vrijedan pažnje. I namjerno kažem segment pošto je ovo prvi puta da sam imao osjećaj da AEW traje dulje nego bi trebao. Ovo je bila epizoda puna hrvanja, i ne samo hrvanja. Dobrog hrvanja. Imali smo tri ili četiri dobra ili vrlo dobra meča, od čeg su čak tri bila tag tim mečevi. AEW je kazao kako će staviti tag timove na mapu. I je. Stavio ih je. Dva od ta tri meča su bili dio tag tim turnira u kojem smo dobili finale. Prvo su Lucha Bros izbacili Private Party, a zatim je SCU napravio isto Dark Orderu. Treba kazati kako je bilo malo čudno kada je Jericho došao u dvoranu za vrijeme ovog potonjeg meča gdje su odjednom sve oči dvorane bile uprte u njega, a ne u meč. Premda moram kazati kako je on to vratio, pošto meč baš i nije imao publiku, no kada je iz VIP lože počeo navijati za Dark Order tako je publika krenula za SCU.

Dodajte još jako dobar meč u kojem su Young Bucksi dobili Best Friends, te nakon prihvatili izazov Santane i Ortiza. Još jednu sjajnu izvedbu Omege i Janele, te Brit Baker koja dobiva u svom rodnom gradu, uz prilično dobre reakcije koje je dobila od publike. Kada se sve to zbroji, AEW je opet dostavio epizodu vrijednu vrha tjednih wrestling showa.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "AEW Dynamite pregled (23/10/2019)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*