AEW Dynamite pregled (16/10)

Ovotjedni Dynamite emitirao se iz Philadelphie. Prošli tjedan smo započeli s turnirom koji bi trebao okruniti prve AEW tag team prvake. Na cardu smo imali meč prve runde između SCU (Frenkie Kazerian & Christopher Daniels) protiv Best Friendsa. Pri ulasku SCU-a, Pentagon Jr. i Fenix ih napadaju. Pentagon radi Piledriver Danielsu na rampi, i u nemogućnosti je nastaviti meč. Scorpio Sky dolazi do ringa, i mjenja Danielsa. Best Friendsi su bolje ušli u meč, međutim kada su se Kazerian i Sky malo pribrali, ipak su uspjeli ostvariti pobjedu i proći u drugu rundu turnira.

Zatim nam slijedi još jedan tag team meč. Ovaj puta dobili smo meč između Santane & Ortiza, protiv dva lokalna talenta Silvera & Raynoldsa. Kratak squash meč, i dominanta predstava članova Inner Circlea. Nakon meča Jericho najavljuje meč Santane & Ortiza protiv Young Bucksa na Full Gear PPV-u koji će se održati 9. studenog u Baltimoru, MA.

Santana & Ortiz

Slijedi nam promo o tome kako je Cody fokusiran na meč za AEW titulu.

Idući meč je bio za AEW žensku titulu, između izazivačice Britt Baker i prvakinje Riho. Dosta dobar meč. Zanimljiv. Britt Baker je nekoliko puta bila blizu osvajanja titule, međutim iskustvo koje Riho ima prevladalo je u njenu korist.

Lucha Brothers vs Jurassic Express je meč za koji sam mislio da će biti totalno razočaravajuć, međutim prevario sam se. Navodno je Luchasaurus ozlijeđen, pa je Marko Stunt upao i zamjenio ga. Meč je u nekim trenutcima izgledao smješno, no i Marko Stunt te Jungle Boy su imali nekoliko fenomenalnih poteza. Iako su izgledali fizički slabiji, pružili su solidan otpor. Nažalost po njih, ipak gube meč.

Četvrti tag team meč na ovom showu bio je između PAC-a i Jon Moxleya s jedne strane, te Kenny Omege i Adama “Hangman” Pagea s druge strane. Iako mi u zadnje vrijeme mečevi PAC-a ne leže, ovaj je odradio jako dobro, kao i ostala trojica hrvača. Moram istaknuti da je Hangman imao jedan jako dobar bump na apron. Tenzije između Jon Moxlya i Kenny Omege rastu sve više, tako su se htjeli tući bodljikavom žicom, ali PAC razmišlja svojom glavom i ne želi izgubiti meč na diskvalifikaciju. Dolazi do sukoba između Moxlya i PAC-a. Mox radi Death Rider PAC-u, te ga ostavlja na milost i nemilost Omegi i Pageu. Page uzima pobjedu ovdje.

Main event je bio Street Fight između Darby Allina i Chris Jericha. Solidno su otvorili, međutim najbolje tek dolazi kada je Jericho ljepljivom trakom zavezao ruke Allinu. Allin je tada imao još više motivacije za pobjediti meč i osvojiti titulu, ali Jake Hager spašava Jericha i titula ostaje u njegovim rukama. Fantastična predstava Allina. Nakon meča Inner Circle slavi pobjedu Jericha s nekoliko boca šampanjca.

Be the first to comment on "AEW Dynamite pregled (16/10)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*