5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 7

Mai Sakurai & Mina Shirakawa vs Queen’s Quest (Lady C & Saya Kamitani) vs God’s Eye (Ami Sourei & Syuri)

Solidan opener. Nismo ništa pretjerano dobro dobili, ali je bilo koliko toliko zabavno. Ami, Lady C i Mina Shirakawa otvaraju meč, pa se Ami i Lady C udružuju kako bi se riješile Mine. Ubrzo im se pridružila Mai umjesto Mine, ali niti ona nije ništa bolje prošla. Nedugo zatim Ami Sourei ima priliku i radi lančani Boston Crab gdje je svaka cura jedna iza druge, pa je Lady C to prekinula. Kamitani je u ovom meču bila na supportu pa je nismo baš imali priliku puno gledati, ali zato je Syuri bila glavna u meču. Ponajprije radi pomalo humoristične sekvence kada udara nogom Sayu i Minu u leđa, a one vrište na sav glas. Uglavnom ništa posebno a na kraju God’s Eye odnosi pobjedu nakon Syurinog Buzzsaw Kicka nad Lady C.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Saki Kashima vs Unagi Sayaka

Još jedan meč gdje jedna osoba dominira skoro cijeli meč, da bi na kraju u dva poteza izgubila. Ovdje to nije problem, jer je Unagi i morala dobiti. Prvo Kashima nakon par šamara prenosi borbu van ringa, a onda ide klasično Oedo Tai vodstvo. Po povratku u ring Saki nastavlja s tim heel radom, ali Unagi se pokušava vratiti u meč međutim neuspješno. Saki je dosta dominantnija pa radi Bulldoga i svoj dobro poznati Uppercut. Tek iza toga Unagi pogađa Big Boot, ali joj Kashima kickouta na Swinging Reverse STO. Za kraj Unagi pogađa Taigi de Attu. Kako je lijepo vidjeti ovaj finisher ponovno u njenom arsenalu.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Giulia vs Hanan

Obe hrvačice su na nula bodova u 5 Star Grand Prix turniru. Giulia otvorila s tehničkim hrvanjem, i tu je bila dominantnija. Hanan shvaća da bi joj high speed mogao donijeti prednost pa se koristi njime, i zaista joj uspijeva. Hanan je uspjela pogoditi dva dobra Over The Head Bodyslama, dva Famousera, i Superkick, ali ipak je sve to bilo malo. Giulia ju je primirila s holdovima i polugama. Prvo ju je držala u Crossfaceu, a onda na kraju s Octopus Holdom uzela prva dva boda.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Utami Hayashishita vs Momo Kohgo

Kratak meč, ali loš. Ponajprije radi količine Momine ofenzive. Ipak je Utami 6 klasa iznad Mome, tako da je ovo trebao biti squash. Momo je dobila baš dosta prostora u ovome meču, pa je tako pogodila 619, dok je jedan Utami uhvatila. Iza toga par brzih pokušaja pina, nasreću Utami to lagano neutralizira. Te na kraju uzima pobjedu s Reverse Rack Bombom.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Koguma vs Maika

Dobro je ovo izgledalo. Svidjelo mi se kako je Koguma htjela na brzinu završiti meč, a kad joj to nije uspjelo pokušala je iznervirati Maiku bježeći okolo ringa. To joj je dalo početnu prednost. Maika počinje svoju prednost Scoop Slamom a nakon par poteza Kogume, Maika pogađa Superplex. Uslijedila je jako izjednačena sekvenca s dobrim potezima na obje strane, a Maika dobro pogađa Running Side Slam. Koguma je tu iako uhvatila uže, izgubila sve konce meča pa je Maika odnijela pobjedu s Michinoku Driverom II.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
AZM vs Himeka

Fantastičan meč. AZM dobro koristi high speed na početku, i s dobrim nožnim udarcima dominira nad Himekom. Čak je pogodila dva Diving Double Foot Stompa, a onda se Himeka vraća s Samoan Dropom i Lariatima. Himeka stvara prednost s Single Legom i Torture Rackom. Pred kraj Himeka pogađa odličan Powerbomb, a prilikom drugog Powerbomba AZM se izvlači te radi Canadian Destroyer i Azumi Sushi kombinaciju za pobjedu. Fenomenalan kraj meča. AZM je odavno spremna za nešto veće, a ovim mečom samo to i dokazuje.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Hazuki vs MIRAI

Još jedan dobar meč ovaj put u režiji Hazuki i MIRAI. Dobro su otvorile s tehničkim hrvanjem, a onda Hazuki nakon jednog Codebreakera na MIRAInu ruku stvara prednost. Hazuki targetira MIRAInu ruku i lagano dominira, međutim MIRAI se vraća Shoulder Tackleom i Lariatom. MIRAI tu lijepo slaže prednost s Powerhouse potezima, dok joj Hazuki nije izvukla Kimuru. MIRAI se izvukla, ali to joj je bio početak kraja. Hazuki je izdominirala na kraju i ostala neporažena s fantastičnim Brainbusterom. Hazuki je na vrhu tablice s rezultatom 5-0.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Momo Watanabe vs Natsupoi

Jako dobar meč, ali ponovno u Mominom meču previše finisher kickoutova. Dobro su počele. Momo je izvukla alatni ključ, međutim Natsupoi ju odmah napada tako da je Watanabe odmah bila neutralizirana. Jako dobra sekvenca na apronu je uslijedila, pa je Natsupoi stvorila blagu prednost pored ringa. Povratkom u ring Natsupoi promašuje Fairial Gift, a onda se Watanabe vraća u meč. Momo stavlja alatni ključ u čizmu i udara tri stiff kicka. Natsupoi se vraća German Suplexom, međutim nedugo zatim Momo pogađa B-Driver i Peach Sunrise, dok je Natsupoi izbjegla Peach Bomb. Natsupoi zatim pokušava izvesti Fairy Blink, ali Momo ju hvata u sredini poteza i zakucava Peach Bomb. Natsupoi kickouta. Na kraju Watanabe pogađa Soccer Kick i nekakvu varijaciju Peach Sunrisea za pobjedu.

Sveukupno: U globalu dobar event, pogotovo drugi dio showa. Giulia je osvojila prve bodove, a Hazuki zacementirala prvo mjesto na tablici. AZM i Himeka fenomenalne, dok je u main eventu opet bilo previše finisher kickoutova.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hazuki510
2.Saya Kamitani46
3.MIRAI56
4.Momo Watanabe56
5.Mina Shirakawa34
6.Mayu Iwatani34
7.Ami Sourei34
8.Natsupoi54
9.Starlight Kid32
10.Giulia32
11.Suzu Suzuki10
12.Saya Iida30
13.Hanan50
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Utami Hayashishita58
2.AZM58
3.Syuri46
4.Himeka56
5.Risa Sera34
6.SAKI34
7.Mai Sakurai44
8.Koguma54
9.Tam Nakano22
10.Maika32
11.Unagi Sayaka42
12.Saki Kashima42
13.Momo Kohgo50

Be the first to comment on "5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 7"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*