5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 17

Queen’s Quest (Lady C & Saya Kamitani) vs Oedo Tai (Momo Watanabe & Starlight Kid) vs God’s Eye (Ami Sourei & MIRAI)

Solidne high speed izmjene na početku meča, a onda Momo i Starlight Kid zajedno stvaraju prednost nad ostalim timovima. Nakon toga Watanabe ostaje jedan na jedan s MIRAI, no Kamitani se pridružuje i izbacuje Watanabe iz ringa. I dok je Saya vezala par dobrih nožnih udaraca, MIRAI pogađa prekrasan Lariat. Uslijedila je razmjena chopova između Lady C i Ami Sourei, no ponovno se Oedo Tai cure miješaju u meč. Zajedno su pogodile dobre Running Double Knee Strikeove, a onda Starlight Kid radi Over the Head Suplex. Lady C i Saya Kamitani zajedničkim snagama stvaraju prednost nad Starlight Kid, pa Lady C radi predobar Chokeslam. Iza toga je uslijedila dobro poznata sekvenca kada svaka cura ima po jedan ofenzivni potez, a zadnja je ostala stajati MIRAI kada je srušila Queen’s Quest duplim Lariatom. Na kraju Ami Sourei pinuje Lady C nakon što je izvela jako dobar Vertical Suplex.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Maika vs Mai Sakurai

Maika samouvjereno dolazi u vodstvo pomalo stiff potezima. Mai Sakurai pokušava napraviti prostor s forearmovima, no Maika je i dalje u vodstvu. Iako je Mai napravila dva solidna Big Boota i Bulldoga, Maika i dalje drži prednost u svojim rukama sa Scoop Slamom. Sakurai pronalazi način kako doći u prednost, a to je pomoću Stunnera i Crossfacea. Maika se nekako uspavala kroz sredinu meča, te je dopuštala Sakurai da izvodi velike poteze kao Elbow Drop. Maika se budi s dva dobra Lariata, te s Enka Otoshiem odnosi dva boda na svoj konto.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
AZM vs Unagi Sayaka

Solidan meč. Nakon kratkog high speeda AZM se bolje snalazi te uzima početnu prednost. Kasnije usporavaju što pruža šansu za Unagi za nekakvu ofenzivu. Sayaka to koisti kako bi pogodila Codebreaker i Stunner od gornje uže, no AZM ju Dropkickom izbacuje iz ringa. AZM se penje na kut ringa i skače Double Foot Stompom na Sayaku. Unagi udara još jedan Codebreaker i Front Slam, a onda obje ulaze u ring na 19. Iako je AZM primila Big Boot, to nekako okreće u svoj pin i uzima pobjedu. Kraj je u ovom meču došao nekako iznenadno, ali dobar meč.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Mina Shirakawa vs Suzu Suzuki

Shirakawa izbacuje Suzuki iz ringa, i napada je agresivno jer je želi pobjediti u njenoj igri. Suzu shvaća ozbiljno ovaj meč i odmah vraća dobrim Suplexom, pa baca Minu na stolice u publici. Na 19 se vraćaju u ring, a u ringu Suzuki dominira. U kratkom high speedu Mina ruši Suzu, te nastavlja stvarati prednost s jakim stiff kickovima. Mina se penje na kut ringa a Suzu je prati, udara Headbutt i Superplex. Par naizmjeničnih udaraca vode prema Spinning Fistu, Spinning Elbowu i Hung Rope DDTu Shirakawe. Za kraj Suzu vraća prednost German Suplexom i Knee Strikeom, te nakon svog finisera meč završava jednim jakim German Suplexom. Dobra predstava od obje, moram priznati.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Tam Nakano vs Momo Kohgo

Iako je Kohgo ušla agresivno u meč, Nakano s lakoćom zauzima vodstvo. Iza toga izlaze iz ringa i Momo radi solidan Dropkick, pa od aprona i 619. Natrag u ringu Tam ima dobru seriju kickova i Knee Strikeova, pa na kraju s lijepim Tiger Suplexom odnosi pobjedu.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Risa Sera vs Koguma

Risa ne pada pod utjecaj Koguminog Bear posea, te s nožnim udarcima stvara prednost. Koguma inzistira na Bear poseu, pa ju je toliko naživcirala da ju je Sera lovila po dvorani, a kada ju je uhvatila bacila ju je na stolice u publici. Povratkom u ring Koguma ima par ofenzivnih poteza ali ne uspijeva uspostaviti dominaciju. Zbog toga Risa Sera pogađa jako dobar Running Knee Strike i Double Knee Drop. Koguma se penje na kut i od tamo pogađa Cutter pa German Suplex, ali Risa ekspresno vraća dvama Side Slamovima i za kraj radi fantastičan Double Knee Drop.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
SAKI vs Utami Hayashishita

Početna sekvenca pomalo dosadna, s obzirom da su odrađivale samo mat i chain hrvanje. Potom Utami radi Dropkick, pa kad su obje završile na apronu Hayashishita radi Side Slam, te završavaju pored ringa. Pokraj ringa SAKI radi jako dobru kontru u Bodyslam, pa se cure vraćaju u ring. Uslijedila je jako dobra i stiff razmjena forearmova, u kojoj je Utami ostavila bolji dojam. SAKI se vraća s nekoliko ofenzivnih poteza, a za kraj pogađa prekrasan Veritcal Suplex. Nakon minutu SAKIeve prednosti, Utami kontrira jedan potez u German Suplex. SAKI je dala sve od sebe no to joj nije bilo dovoljno. Naime Utami je za kraj pogodila dva jaka Lariata te s German Suplexom odnijela još jednu pobjedu.

Sveukupno: Još jedan solidan event. Sve pobjednice očekivane, a mečevi su manje više dostavili. Sveukupno, dobro je ovo bilo.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hazuki1014
2.Saya Kamitani913
3.Giulia913
4.MIRAI1013
5.Mayu Iwatani911
6.Starlight Kid810
7.Ami Sourei1010
8.Natsupoi1010
9.Suzu Suzuki88
10.Mina Shirakawa96
11.Momo Watanabe96
12.Saya Iida84
13.Hanan90
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Tam Nakano914
2.AZM1014
3.Maika1014
4.Risa Sera1013
5.Himeka1012
6.Syuri1012
7.Utami Hayashishita1012
8.Koguma1010
9.Mai Sakurai129
10.SAKI108
11.Saki Kashima108
12.Momo Kohgo92
13.Unagi Sayaka102

Be the first to comment on "5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 17"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*