5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 16

Queen’s Quest (Lady C & Utami Hayashishita) vs STARS (Momo Kohgo & Saya Iida)

Nakon početnih izmjena STARSi uzimaju kratku prednost, jer se Lady C ekspresno vraća fenomenalnim chopovima nad Kohgo. Utami nastavlja s prednošću no onda Kohgo uspijeva pogoditi Dropkick i 619, te ubacuje Iidu. Saya pogađa par dobrih chopova a onda i Momo ulazi pomoći Iidi, ali Lady C spašava Utami s duplim Lariatom. Hayashishita se tu pribire i uzima pobjedu nad Sayom nakon German Suplexa.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Koguma vs Unagi Sayaka

Početnu prednost uzima Sayaka sa solidnim Leg Dropom na apronu ringa, te Koguma ne uspijeva ni ući u ring. Koguma uspijeva okrenuti uloge pa skače s kuta ringa Crossbodyem na Sayaku pokraj ringa. Agresivno hrvaju pokraj ringa gdje Unagi pogađa Codebreaker i nekoliko dobrih Big Bootova. Natrag u ringu dosta izjednačene, a onda Unagi radi Frog Splash i pokušala je napraviti Swing Reverse STO, no Koguma to kontrira u Kuma Roll te tako odnosi pobjedu.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
SAKI vs Mai Sakurai

Prilikom rukovanja napale su jedna drugu forearmovima. SAKI stvara prednost i stavlja Mai u Single Leg. Mai se izvlači i pogađa dobar Elbow Drop, pa udara SAKI forearmovima. SAKI vraća Knee Strikeovima pa pogađa KA Wild Buster za nova dva boda.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Starlight Kid vs Mina Shirakawa

Solidnih high speedom otvaraju meč, a onda jedna drugoj targetiraju nogu. Bilo je tu Mininh kickova i Figure Fourova te Starlight Kidinih Standing Moonsaultova i Dropkickova. Sredina dosta izjednačena gdje je Starlight Kid pogodila Moonsault a Sirakawa Hung Rope DDT. Starlight Kid izvlači Byakko, Mina vraća Dragon Screwdriverom. Jako izjednačen i napet meč. Mina ponovno radi Figure Four, Starlight Kid se još jednom izvlači, pogađa Bodyslam i stavlja Minu u Byakko za pobjedu. Jako dobar meč.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Giulia vs Ami Sourei

Otvorile su mat wrestlingom, gdje je Giulia imala više sreće pa je izvukla Armbar no Ami hvata uže. Ami se vraća sa solidnim Boston Crabom, Lariatom i Bodyslamom. Imale su i razmjenu chopova koju Giulia nije odradila najbolje, a zatim ju je Sourei stavila i u Torture Rack. Giulia vraća Backdrop Suplexom. Nakon što se izvukla iz Octopus Holda, Ami radi solidan Bodyslam i veže Vertical Suplex, no Giulia eskivira Sit-Out Piledriver te sa Biancom pobjeđuje Sourei.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
MIRAI vs Saya Kamitani

Užasno dosadan meč, koji je pritom završio podijelom bodova. Polu chain wrestling polu high speed u početnoj sekvenci. Zatim Saya hvata Single Leg, a nakon toga su razmijenile dosta udaraca prije nego li je MIRAI pogodila Shoulder Tackle. Nakon par MIRAInih ofenzivnih poteza koji uz to nisu bile pretjerano zabavni, došli smo na još jednu razmjenu forearmova. Saya nakon toga izbacuje MIRAI iz ringa i skače na nju Springboard Crossbodyem, a zatim natrag u ringu pogađa nekoliko Suplexa. MIRAI kontrira jedan Sayin potez u Rings of Saturn, ali Kamitani pronalazi način kako doći do užeta. Saya za kraj radi dobru Hurricanranu i Big Boot, a MIRAI vraća s nekoliko brutalnih Lariata. Kraj meča dolazi nakon što je sudac proglasio Time Limit Draw.

5 STAR Grand Prix 2022 Block B Match
Risa Sera vs Tam Nakano

Na početku Tam uzima prednost i izbacuje Seru iz ringa nakon jednog prekrasnog Knee Strikea. Dok je Tam bila na apronu Risa je dovlači pored ringa te ju Swingom baca među stolice u publici. Malo je ružno izgledalo no Tam se pridigla, ali par sekundi kasnije ponovno završava među stolicama u publici. Povratkom u ring Risa stavlja Tam u Boston Crab pa joj radi Bucklebomb. Tam se nekako izvlači do aprona i tamo nastavlja borbu s Risom, a onda odjednom pogađa Cutter pored ringa te se vraća na kut ringa i radi Crossbody. Natrag u ringu htjela je pogoditi još jedan Cutter, ali Risa kontrira u Side Slam. Tam pogađa German Suplex, a Risa odmah vraća Fireman’s Carry Slamom. Nakon svih tih velikih poteza Nakano radi Piledriver. Risa nakon par ofenzivnih poteza pogađa prebrutalan forearm, ali gubi poziciju nakon što je pokušala pogoditi Side Slam, no Tam radi Andromedu i tako pobjeđuje.

5 STAR Grand Prix 2022 Block A Match
Momo Watanabe vs Suzu Suzuki

Nije prošlo puno vremena od početka meča, a već su izašle van ringa. Momo udara nogama Suzu pokraj ringa, a onda je gura u stup ringa. Kada su se vratile Momo je dominirala na matu, sve dok Suzu nije pogodila Sliding German Suplex i Missile Dropkick. Dobili smo razmjenu forearmova, no Suzu nastavlja s prednošću nad Momom s dobrim Slamovima. Momo se izvlači iz toga te stavlja Suzu na gornje uže pa ju udara jednim stiff kickom, a sada se nalaze na apronu gdje Watanabe radi Peach Bomb. Suzu pada pored ringa, a onda Momo pogađa jedan stiff soccer kick. Starlight Kid se umiješala, kako bi dala prostora Momi da udari Suzuki s alatnim ključom. Daichi to uviđa i prekida Momin napad ključem i otima joj ga, dok Suzu udara stolicom i Starlight Kid i Momu. Natrag u ringu Suzu vraća prednost, ali ne zadugo jer nakon što su obje pogodile po German Suplex Momo pogađa i B-Driver iz kojega je Suzuki jedva kickoutala. Watanabe radi zatim i Peach Sunrise, međutim i to joj je bilo malo jer se Suza vratila sa svojim finisherom, ali prije toga je pogodila Momu alatnim ključem. Za kraj Suzuki radi odlična dva German Suplexa i tako ostvaruje pobjedu u main eventu.

Sveukupno: Event miješane kvalitete. Bilo je i dobrih mečeva kao na primjer zadnja dva, a bilo je i loših kao MIRAI/Kamitani te SAKI/Sakurai. Sve u svemu još jedan filler event u ovom turniru.

PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Hazuki1014
2.Saya Kamitani913
3.Giulia913
4.MIRAI1013
5.Mayu Iwatani911
6.Starlight Kid810
7.Ami Sourei1010
8.Natsupoi1010
9.Suzu Suzuki76
10.Mina Shirakawa86
11.Momo Watanabe96
12.Saya Iida84
13.Hanan90
PozicijaImeBroj mečevaBroj bodova
1.Tam Nakano812
2.AZM912
3.Maika912
4.Himeka1012
5.Syuri1012
6.Risa Sera911
7.Utami Hayashishita910
8.Koguma910
9.Mai Sakurai109
10.SAKI98
11.Saki Kashima108
12.Momo Kohgo82
13.Unagi Sayaka92

Be the first to comment on "5 STAR Grand Prix 2022 – Dan 16"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*