205 Live u problemima zbog niske gledanosti

Dave Meltzer iz Wrestling Observera navodi da je 205 Live u velikim problemima što se tiče gledanosti na WWE Networku koja je prilično niska. Ovo nije tako nova vijest, pojavila se ista i prije nekoliko mjeseci, no u ovom trenutku bi to već moglo postati kritično. Navodno NXT, show koji se snima unaprijed i ne ide uživo na Networku, iz tjedna u tjedan ima veću gledanost od 205 Livea i to je ono što ne veseli mnogo u WWE-u.

Publika koja bude na showu jednako je nezainteresirana jer ako gledate show, prilično se može primijetiti kako publiku i nije briga za ono što se dogodi ondje.

Dave Meltzer je kazao kako bi bilo idealno da se 205 Live snima prije SmackDowna, pomoglo bi im mnogo jer bi publika bila odmornija i time mnogo zainteresiranija, što bi učinilo i show zanimljivijim.

No, je li to jedini problem? Osobno mislim da nije, ovo nije prvi puta da se pojavi vijest kako Cruiserweight divizija nije na velikom nivou. Možda je problem i to što se hrvači pojavljuju i na Rawu i na 205 Liveu, što je zapravo dva dana za redom. Tako da onaj tko pogleda Raw vjerojatno ne osjeća potrebu ostati sutradan nakon SmackDowna još sat vremena za TV-om kako bi pogledao 205 Live.

A možda je problem i to što nam WWE pruža toliko sati produkta tjedno da neki ljudi krenu križati 205 Live i stavljati ga u kategoriju showa koji nužno ne moraju pogledati. Još kada dođe i UK divizija na WWE Network, vjerojatno će ovo postati još i veći problem.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "205 Live u problemima zbog niske gledanosti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*