205 Live pregleda – Tko je veći džentlmen?

Ispratili smo posljednju i posljednu epizodu 205 Live što se tiče ove godine i nadamo se da će u 2017. show biti još i bolji. Show je kao i inače bio solidan, ništa više od toga. Na showu smo  imali smo 3 meča i jedan duel. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show je započeo mečom između Cedrica i Tonya Nesea. Uz ring su bili Alicia Fox i Drew Gulak. Meč je bio dosadan. Vidjeli smo 1-2 dobra poteza, a ovo je ostalo je sve zaboravno. Alicia i Gulak su se odjednom počeli svađati izvan ringa i Gulak je odglumio da ga je lupila i rekao sudcu. Sudac ju je potjerao u backstage. Alexandera je to omeo i izgubio je meč. Kraj mi je glup jer Cedricu ne bi trebao gubiti od ovako loše izgrađenih wrestlera poput Nesea. Ovo sa Alicia je malo dosadilo jer sve se počelo vrtjeti oko nje. Ako žele da feud između Noama Dara i Cedrica se dobro ravija moraju nešto konkretno napravit. Mislim da su 1-1 u pobjedama, bilo bi dobro kad bi bookirali još jedan posljedni meč za pobjednika feuda.

U drugom meču, Mustafa Ali je pobjedio lokalnog wrestlera. Meč je imao zbog toga što je Chicago njegov rodni grad. Poslije meča je imao i kratki babyface promo.

Nakon toga,prvi put u povijesti  WWE-a smo imali Gentlemen’s Duel između Daivaria i Gallaghera. Ovo mi je bio čak i najbolja stvar showa. Krenuli su u taj duel,ali ubrzo je izbio brawl u kojem je Gallagher izašao kao pobjednik. Dosta dobro odrađeno, čak je i Daivari bio dobar.

S main eventom sam ostao razočaran. Ipak je bio non-title meč, a ne title meč kako je najavljeno. Možda je to i bolje jer je još dosta rano da Neville osvoji titulu i još ga nisu dovoljno izgradili. Šta je on to napravio da napadne titulu? Napao Swanna i pobjedio prljavo TJ. Mislim da to nije dovoljno da ide u meč za titulu. Grade ga dobro, na to im ne mogu prigovoriti, samo želim reći da još nije vrijeme da uzme titulu. Meč je bio dosta spor. Dobrih poteza je bilo, ali dosta malo. Kao i skoro svaki meč na ovome showu. Kraj mi se nije svidio jer mislim da je Neville prelako došao do pobjede. Pobjedio je superplexom.

 

2 Comments on "205 Live pregleda – Tko je veći džentlmen?"

  1. hhaa kaze main event mu bilo razocarenje,prijatelju moj nemas ti pojma o wrestlingu ja dugo vremena nisam vidioo tako dobar mec,mozda jedan od najboljih u cw,a ti idi gledaj svog cenu i rollinsa

  2. Filip Stanković | 29. prosinca 2016. at 22:54 | Odgovori

    Svatko ima svoje mišljenje,ako je tebi bio dobar meni je drago, samo što ne vidim šta je tu bilo dobro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*