205 Live pregled- TJ izdominirao

  • 7/10
    205 Live show 13.12.2016. - ocjena - 7/10
7/10
Sending
User Review
7/10 (2 votes)

Nova epizoda 205 Live showa je iza nas, opet smo imali tri meča. Show iz epizode u epizodu napreduje i ovdje smo dobili još jednu dobru epizodu. Počinju se razvijati feudovi koji nisu za titulu. To Raw u 2 i pol mjeseca nije napravio. Tu glupost na Rawu treba ukinuti i ostaviti samo ovaj show. Bookiranje je ovdje puno bolje.

Show je započeo mečom Jack Gallagher i Drew Gulaka. Jack je očekivano pobijedio. Sjajan je tehničar i uživam gledati njegove mečeve gdje se sprda sa protivnicima. Meč je bio prosječan. Drew će 205 Live showu služiti kao jobber ili u timu sa Neseom. Taj tim također nije baš najbolje bookiran. Poslije meča Daivari je prekinuo Gallaghera dok je davao intervju. Imali su kratku konfortaciju. Ovaj feud se vjerojatno nastavlja.

 

Drugi meč showa je bio između Linca Dorada i Mustafe Ali. Meč je bio kratak, oko 4 minute, završio je dvostrukim odbrojavanjem, ali akcija u te 4 minute je bila vrlo dobra.  U ovom meču niko nije ostao oštećen, poslije meča Dorado je pružio ruku Mustafi, pa ga je ovaj napao. Mustafa je time na kraju pokazao kojeg je polariteta. Do tada nisam znao. Heel je. Njih dvojica su imali već meč u prvom kolu CWC. Meč je odličan. Mislim da je ovo početak rivaliteta i vjerujem da će to odraditi dobro.

 

Main event showa je bio meč između prvaka Richa Swana i TJ Perkinsa. Titula nije bila na liniji. Meč je bio dosta solidan. Pobijedio je TJ čisto što mi se svidjelo jer je od njih trojice(njih dvojica i Brian Kendrick) svako je od jednog izgubio i jednog pobijedio. Malo sam bio zbunjen zašto je na Rawu TJ izgubio od Briana, ali sad sam vidio što su htjeli postići. Poslije meča se pojavio Brian i TJ mu je udario Super kick. Htio je i Swannu,ali nije ipak, taj pokušaj je bio Swannu pokaz da TJ u nedjelju lovi CW titulu. Volio bi da TJ povrati u nedjelju titulu. Nemam ništa protiv Swann, ali mi je TJ draži, odnosno on mi je najdraži u cijeloj CW divizija. Nikako ne bih htio opet gledati Briana Kendricka sa titulom.

 

Također smo imali i backstage segment gdje se Noam Dar želi upoznati sa Aliciom Fox, ali nju on uopće ne interesira. Mislim da se i to javlja novi rivalitet između Cedrica i Noama Dara.

 

Be the first to comment on "205 Live pregled- TJ izdominirao"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*