205 Live pregled – Revanš

  • 6.5/10
    205 Live show 7.12.2016. - ocjena - 6.5/10
6.5/10
Sending
User Review
6/10 (1 vote)

Ovotjedni 205 Live show nam je donio još jednu vrlo solidnu epizodu. Imali smo opet 3 meča, jedan od njih je bio revanš Briana Kendricka i Rich Swanna za titulu, također smo imali i jedan dobar segment poslije tog meča. Na komentatorskoj poziciji se opet pojavio NXT zvijezda Austin Aries. Vjerovatno će se biti na svakom 205 live showu. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Show je otvorio meč između Cedrica Alexandera i Noama Dara. Prije meča Alicia Fox je dala pusu za sreću Cedricu, ako ne znate ona je njegova nova cura. Vidjet ćemo kako će to funkcionirati. Meč je bio prosječan, po dosta je trajao, oko deset minuta. Noam je odnio pobjedu, što sam u jedu ruku i očekivao jer Cedric je nedavno izgubio Tony Nesea na Rawu, Noama dobro bookiraju za sad, mislim da još nije pretrpio ni jedan pin. Nadam se da Cedrica neće napraviti jobbera, jer on ima velikog potencija da ga se gurne u main scenu.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=ien_AE9ogVc[/embedyt]

 

Drugi večeršnji meč je bio između Ariye Daivaria i Jacka Gallaghera. Ovo je ujedno bio i njihov treći meč. Rezultat vjerojatno nitko nije predvidio. Daivari je pobijedio potpuno čisto. U pondjeljak na Raw-u Gallagher ga je pobijedio i Daivari ga je poslije napao. Mislio sam da će dobiti još jedan meč i da će Gallagher završiti s njim, ali izgleda da se ovo nastavlja i vjerojatno žele dati mali push Daivariu. Nisam siguran koliko će ovaj poraz utjecati na Gallagherovo daljnje bookiranje.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=4nWdjALga_I[/embedyt]

 

Main event između Briana Kendricka i Rich Swann je prošao bez promjene titule. Meč je bio bolji od onog prije tjedana. Za komentatorskim stolom je bio TJ Perkins, koji je utjecao  na meč tako što je koštao Briana meča. Uneli su se jedan drugome u lice, a kad se onda Brian vratio u ring Swann mu je odmah udario finisher i time zadržao titulu. Poslije meča je Brian napao TJ Perkinsa, pritom se onda Swann vratio da pomogne Perkinsu. TJ je onda išao lupit Super kick Brianu, ali se on izmako i udarac je primio Swann. Tako da je tu na kraju Brian ispao “pobjednik”. Vjerojatno nam se u bliskoj budućnosti sprema triple threat meč između njih trojice.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=dgdMyAUC_14[/embedyt]

Be the first to comment on "205 Live pregled – Revanš"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*