205 Live pregled – Potpisivanje ugovora

Iza nas je još jedna solidna epizoda 205 Live-a. Imali smo tri meča i jedan segment sa potpisivanjem ugovora. Bilo je dosta dobrih stvari. Više o svemu pročitajte u nastavku.

Uvodni meč je bio između Noama Dara i Cedrica. Mislio sam da je ovo njihov zadnji meč i bio je dosta dobar, kraj nije bio čist. Alicia se zbunila i omogućila Noamu da pobijedi. Meč je trajao oko 13 minuta.

Kasnije su u backstage se posvađali i prekinuli.

Poslije toga smo imali meč između Kendricka i Malude. Maluda je dominirao većinu meča. Kendrick je na kraju pobijedio. Vidjet ćemo kuda idu s pričom između njega i Tajiria.

Gallagher i Daivari su imali potpisivanje ugovora. Gallaghera tražio da potpiše to da njih dvojica imaju Forfeit meč. Taj meč će odlučit njihov feud. Meč završava kad jedan od njih kaže “I Forfeit”. Na kraju segmenta je izbio feud između njih dvojice.

Main event je bio između Rich Swanna i Tony Nese-a. Meč je bio vrlo dobar. Bilo je dobrih poteza i od jednog i od drugog. Swann je izašao kao pobjednik. Poslije meča je izašao Neville i imao je promo i odlučeno je da će njih dvojica imati meč za titulu na Royal Roumblu. Za sad nisam još nahajpan za meč, ali imaju još dva tjedna da me nahajpaju.

Be the first to comment on "205 Live pregled – Potpisivanje ugovora"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*