205 Live pregled – Osigurano mjesto na WrestleMania cardu

Za Cruiserweighte je napokon napustila nova era. 205 Live show je dobio Generala Managera i krenuo je novi turnir. U turniru sudjeluje 16 natjecatelja, a finale će se dogoditi na Wrestlemanijii i pobjednik će biti okrunjen Cruiserweight titulom. Turnir traje već mjesec i pol dana i knjiga se svela na samo 4 stranice, na samo četiri učesnika. Prvo polufinale je odrađeno večeras.

Nakon što je nakon Royal Rumblea krenula „nova era“ za 205 Live show i Cruiserweight diviziju, niti jedna epizoda nije podbacila, svaka je bila na jednom jako visokom nivou. Ni sinoć nije bilo ništa drukčije. Jako kvalitetna epizoda sa jednim jako dobrim mečom.

U main eventu su se sastali Roderick Strong i Cedric Alexander. Meč je bio polufinale turnira i pobjednik osigurava svoje mjesto na WrestleManiji. U 15 minutnom meču, Cedric Alexander je pobijedio i tako postao prvi finalist ovoga turnira.

Još jedan jako dobar meč. Ništa drugo nismo mogli ni očekivati od njih dvojice. Od početka su krenuli brzo i agresivno da bi na isti način i završili. Izdvojio bi one odlične nearfallove iz lumber checka i knee breakera. Na isti način su se spasili od poraza i to mi je bilo prefora. Strong je sinoć u meču kao i prošli tjedan izgledao heel meču. Nisam pratio NXT u zadnje vrijeme tako da ne znam da li se dogodilo nešto sa njime, ali sudeći po njegovoj ljutoj reakciji nakon meča, mislim da nam se sprema promjena njegova karaktera.

Zadovoljan sam izborom pobjednika. Cedric je netko tko zaslužuje biti na WM cardu. Otkad je potpisao za WWE, konstantno je dobar, ali nije nikad dobio pravu priliku. Većinu vremena je bio u loše osmišljenom storylineu sa Aliciom Fox. Bio je u feudu sa Enzom za titulu, ali nisam siguran da bi tu napravili nešto više sa njime, tako da mu je ovaj turnir odlično došao.

Show je otvorio Tag Team meč. U prethodnim epizodama, Tozawa i Itami su pobijedili lokalne wrestlere, a isto su napravili i Dorado & Metalika. Sinoć smo onda dobili meč ta dva tima. Meč je ispao solidan. Bilo je par lijepih spotova. Na kraju je Itami odnio pin nad Metalikom. Poslije meča su se desile nekakve interakcije između Dorada i Itamija. Dobro odrađeno, želim gledati njihov feud/meč.

Itami je odnio pobjedu sa nekom vrstom Pele kicka. GTS je otišao u povijest. Razočaran sam tom odlukom. Jasan mi je razlog, ali ozljede su u ovome sportu normalne. Desilo se i gotovo, idemo dalje. Kendrick se ozlijedio nakon jednog GTS-a, a prije toga je Itami izveo minimalno 100 njih i nije ništa bilo. WWE je preoprezan prema ovakvim stvarima. Jedina su kompanija koja ne koristi Piledrivere, Brayan ima dozvolu za hrvanje od svih liječnika, jedino od WWE-ovi liječnika nema. To su samo neke stvari koje su mi pale napamet.

Malo duži squash meč Jack Gallaghera protiv lokalnog wrestlera. Nadam se da će nešto napraviti sa Gallagherom da heel turn ne propadne bezveze.

Be the first to comment on "205 Live pregled – Osigurano mjesto na WrestleMania cardu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*