205 Live pregled- Novi show, novi prvak

  • 6.5/10
    205 Live show 29.11.2016. - ocjena - 6.5/10
6.5/10
Sending
User Review
7/10 (3 votes)

Nova show je krenuo.  Posebna divizija koja je neslavno provodila 2 i pol mjeseca na Raw-u krenula je nastupati na posebnom showu za njih.  U prvoj epizodi odrađena su tri meča i bilo je par segemenata. Show je bio prilično solidan i također smo dobili novog  dobili smo novog Cruiserweight prvaka. Komentatori su bili Corey Graves, Mauro Ranallo i posebni gost Austin Aries. Mišljenja o dotičnom showu pročitajte u nastavku.

Show su otvorili predstavljanjem svi hrvača koji će nastupati na show.  Ima ih sveukupno 16. To su Swann, Perkins, Gallagher, HoHo Lun, the Bollywood Boys, Noam Dar, Tony Nese, Drew Gulak, Ariya Daivari, Cedric Alexander, Lince Dorado, Akira Tozawa, Mustafa Ali, Gran Metalik and Brian Kendrick. Stajali su poredani u vrsti i svakog posebno su predstavili. Predstavljanje je bilo puno bolje o onog na Rawu. To na Rawu je bila sprdačina. Solidan segment.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=22hz3LbFMIA[/embedyt]

 

The Bollywood Boys (Harv and Gurv Sirah) vs. Tony Nese and Drew Gulak                                          Ovo je bio otvarajući meč, koji je završio pobjedom Bollywood Boysa. Nisam očekivo da će dobit pošto su Tony Nese i Drew Gulak bili dobili na Raw-u Cedrica Alexandera, odnosno Nese ga je pobijedio uz malu pomoć Gulaka. Bollywood Boysi su već jedno imali nastup u WWE, odnosno u NXT-u, izgubili su u prvom kolu Dusty Rhodes turnira od AoP-a. Prilično su solidan tim ništa više od toga. Ovo će se vjerojatno nastavit.                                                                                                                                                                                                 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=6H7ffn46nkM[/embedyt]

 

Jack Gallagher vs Ariya Daivari                                                                                                                    Drugi večerašnji meč koji je razliku od  prvog bio jednosmjeran. Odmah se znalo da će Gallagher pobijedit, što se i dogodilo na kraju. Vidjeli smo dosta sjajne tehnike od njega. Gallagherove poluge i kontre su sjajne, uz TJ Perkinsa  možda i najbolji tehničar u Cruiserweight diviziji. Ariya Daivari mi uopće nije zanimljiv. I da, sviđa mi se jako Gallagherov finisher.

 

Cruiserweight Title Match: Champion Brian Kendrick vs. Rich Swann                                                Drago mi je da smo dobili meč za titulu na prvom 205 Live showu. Meč nije nipošto razočarao. Malo je početak bio dosadan, ali što je meč išo dalje bilo je sve bolje. Kao što sam već rekao, dobili smo novog prvaka. Nemam problema s time. Swann mi je jedan od dražih Cruiserweight hrvača zbog svog gimmicka. Završetak mi je bio odličan, Swann mu je udario triput finisher i tek treći put ga je pino. Također sam i ovde ostao iznenađen pobjednikom. Vidjet ćemo kakav i koliko dugo će biti Swann prvak. 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=JNIYcRrWkX8[/embedyt]  

 

Također smo imali i backstege segment između Tj-a i Kendricka prije njegov meča, gdje mu je TJ zaželio sreću i rekao da čeka svoj revanš. Kendrick će vjerojatno dobit revanš protiv Swann, a vjerujem da će se i TJ uplesti u tu priču.                                                                                                                                                                                                             

 

Be the first to comment on "205 Live pregled- Novi show, novi prvak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*