205 Live pregled – Ništa bez kralja

Ovotjedna epizoda 205 Livea nije pružila mnogo. Dosta toga je bilo nasumično, poput prva dva meča na showu. Kasnije je krenulo malo na bolje. Međutim, bilo je i dobrih stvari.

Show je otvorio meč između Swanna i Daivaria. Čim sam vidio Daivaria odmah sam izgubio volju za meč. Meč je bio dosta nasumičan. Daivari je dobio dosta ofenzive u meču zato mi se sama konstrukcija meča nije svidjela. Swann odnosi na kraju pobjedu. Pitanje je što namjeravaju sa Swannom. Vjerojatno neće ništa raditi kao niti TJ Perkins. I da, maknite mi ga od Alicie Fox. I na ovoj epizodi smo imali segment s njih dvoje

Sljedeći meč je bio između Mustafe Ali i lokalnog wrestlera. Meč je trajao je i duže nego što sam mislio. Očekivao sam squash meč Mustafe. Nije bio squash, ali je ipak dobio Mustafa. Iz backstagea je sve to pratio Gulak. Vjerojatno ćemo vidjeti rivalstvo između njih dvojice u skorijoj budućnosti. Nisam baš zainteresiran za to, s obzirom kako je loše bookiran Gulak otkako je u WWE-u.

Napokon smo dobili meč Tozawe i Kendricka. Ovo rivalsto traje već duže vrijeme i stalno je bio odgađan meč. Meč je bio dosta dobar. Dobra izvedba i sjedne i s druge strane. Pobjedu je odnio Kendrick. Nisam baš zadovoljan tom odlukom. Mislim da su trebali nastaviti dobro graditi Tozawu. On je jedan od rijetkih koji nije izgubio od Nevillea. Pa da Neville dobije Ariesa on im je mogao biti dobar novi izazivač. Ovako ne vjerujem.

U main eventu je Neville trebao objasniti što je 205 Live bez njega. On je u svome promou to sjajno objasnio. Rekao je da bez njega ništa,apsolutno ništa. Što je u jednu ruku i točno jer je njegovim dolaskom show podigao svoju kvalitetu na veći nivo. Onda je došao Aries i imao je promo gdje je bio jako ozbiljan. Rekao je da će uzeti titulu u nedjelju, a onda je izbio mini brawl. Aries je izašao kao pobjednik u tome.

Ovaj kraj je bio odrađen bolje i od Goldberg/Lesnar kraja i od Orton/Wyatt kraja. Što je dosta pohvalno. Ja se još nisam pomirio s time što će ovo biti na kickoffu. Veliki meč, dvije izgrađene zvijezde, veliki ulog,priča dosta dobro ispričana, ima sve elemente da bude na glavnom showu.

 

Muči me jedno pitanje u vezi CW divizije. Što će ostali Cruiserweighti raditi na WM. Nije valjda da neće nastupiti na najvećem wrestling showu u godini?

 

 

 

Be the first to comment on "205 Live pregled – Ništa bez kralja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*